marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

50 de lucruri pe care nu le stiai despre LOTR: 3.420 de scene cu efecte speciale. Cum a fost facuta una dintre cele mai infricosatoare imagini din film

Revista Empire a realizat un material deosebit despre seria Lord of The Rings, una dintre cele mai iubite din istorie. Britanicii au dezvaluit 50 de lucruri mai putin stiute despre trilogia Stapanul Inelelor.

50 de lucruri pe care nu le stiai despre LOTR: 3.420 de scene cu efecte speciale. Cum a fost facuta una dintre cele mai infricosatoare imagini din film

CLICK AICI pentru 50 de lucruri pe care nu le stiai despre LOTR!


Pentru a sarbatori evenimentul, cei de la Revista Empire s-au chinuit sa gaseasca 50 de lucruri si momente pe care pasionatii lumii fantastice create de scriitorul J. R. R. Tolkien nu le stiau despre trilogia cinematografica lansata cu 10 ani in urma. 


Andy Serkis, actorul care a creat unul dintre cele mai interesante personaje din ultimul deceniu -Gollum/ Smeagol, a reusit sa fascineze cu acest rol si in The Hobbit.

Pelicula ii reuneste pe Cate Blanchett, Sir Ian McKellen, Andy Serkis,  Elijah Wood, Orlando Bloom, Christopher Lee, Martin Freeman, Hugo Weaving, dar aduce si nume noi ca Luke Evans, Evangeline Lilly, Richard Armitage.
 

Hobbitul, preludiul trilogiei Stapanul inelelor, este povestea unor aventuri extraordinare prin care trec un grup de  hobbiti si Gandalf, vrajitorul, in cautarea unei comori pazite de dragonul Smaug Magnificul.


Peter Jackson e dispus sa isi uluiasca fanii cu cele trei filme The Hobbit, care beneficiaza de un buget pe masura: 500 de milioane de dolari. Primul film, The Hobbit: An Unexpected Journey s-a lansat a pe 14 decembrie 2012 iar The Hobbit: The Desolation of Smaug s-a lansat pe 13 decembrie 2013. Anul acesta, in 2014, fanii vor vedea ultima parte a trilogiei, odata cu lansarea filmului The Hobbit: There And Back Again.

In 2001, Peter Jackson cucerea o planeta intreaga cu Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, primul film din trilogia care avea sa devina cea mai buna din istoria cinematografiei, conform publicatiei Empire.  La 10 ani de la lansare, Peter Jackson este considerat unul din cei mai creativi regizori, iar lumea sa inspirata din romanele lui J.R.R. Tolkien atrage si acum milioane de fani. Vezi aici cum s-au tranformat eroii din LOTR!

Franciza Lord of the Rings a strans incasari de 3 miliarde de dolari la nivel mondial, fiind in topul celor mai profitabile din istorie. La 10 ani dupa lansare, filmele lui Peter Jackson inca fascineaza fanii din lumea intreaga, devenind un reper in cinematografia moderna.  Trilogia a strans 17 premii Oscar, al treilea fiind premiat cu statueta pentru cel mai bun film al anului, in 2003.


Vezi aici un video behind the scenes postat  de Peter Jackson cu productia de la The Hobbit: An Unexpected Journey

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies