marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Man of Steel 2: cum va arata cea mai tare confruntare a super eroilor

Man of Steel 2, numit Superman versus Batman, va fi unul dintre cele mai mari filme cu super eroi create vreodata. Fanii abia asteapta sa vada cum va deriva povestea din benzile desenate si cine va fi noul Batman la Hollywood. Pana atunci, iata 6 lucruri la fanii se pot astepta de la Man of Steel 2.

6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Man of Steel 2: cum va arata cea mai tare confruntare a super eroilor

 

1. Filmul nu se va baza pe benzile desenate The Dark Knight Returns ale lui Frank Miller

Desi se vorbise despre faptul ca actiunea noului film va avea la baza The Dark Knight Returns ale lui Frank Miller, producatorii au declarat ca va fi folosita doar ca punct de reper, tinand cont ca acestea sunt primele benzi desenate in care Batman si Superman nu sunt aliati. Daca ar fi preluat povestea din benzile desenate, Batman ar fi fost un pensionar, iar Bruce Wayne ar fi avut 60 de ani si nu ar mai fi combatut crimele. Atunci cand s-ar fi intors ca Batman, politia din Gotham l-ar fi vanat, o armata de mutanti ar fi terorizat orasul, in timp ce Superman s-ar fi transformat intr-un instrument de lupta impotriva rusilor pentru guvernul american. In noul film, Batman nu va fi batran, nici Superman nu va fi momeala pentru rusi, urmand ca Man of Steel 2 sa reia povestea de unde a ramas in prima parte. 

 

 

2. Va exista interactiune si antagonism intre Batman si Superman

Snyder si Goyer se vor inspira si vor imprumuta idei din numeroase benzi desenate asa cum orice scenarist inteligent ar face si asa cum Nolan, Whedon si orice regizor de succes au facut deja. Elementul cheie va fi reprezentat de ideologiile diferite ale lui Superman si ale lui Batman. In cele mai noi povesti contemporane, Batman este mult mai vigilent, insa si nemilos, folosind orice mijloace sunt necesare. De cealalta parte, Superman este mult mai curat din punct de vedere moral. Sunt doua entitati diferite care au acelasi scop: stoparea crimelor si a nedreptatii, dar cu mijloace diferite.

 

3. Vor folosi Moartea lui Zod ca un element de exploare emotionala

Ceea ce este interesant la acest film, in afara de ideea de povestire dihotomica, este legat de Superman. El s-a abatut deja de la codul sau moral la finalul Man of Steel, atunci cand l-a ucis pe generaul Zod. Miscarea a fost foarte controversata, impartind fanii care sunt de parere ca Superman nu ucide. Insa s-a dovedit o miscare inteligenta din partea scenografilor, deoarece ii da lui Superman posibilitatea de a duce o lupta interioara in partea a doua.

 

Goyer deja a sugerat ramificarea actiunii in continuareaa productiei, iar acum continuarea este un film Batman & Superman, asa ca furia interioara a lui Superman va reprezenta un element de conflict intre cei doi supereroi.

 

 

4. Producatorii ar putea imprumuta elemente selective din seria lui Nolan

Imaginati-va acelasi scenariu, dar inainte de a incepe, Lois Lane vine cu o stire care dezvaluie ca presupusul mort Bruce wayne s-a intors in Gotham, in tot acest timp el fiind in Himalaya. Imediat, publicul se gandeste la "Batman Begins" si la toate antrenamentele pe care Bruce le-a facut in Liga Umbrelor. Trebuie sa recunoastem ca povestea originala a lui Batman/Bruce Wayne a fost spusa destul de recent, iar producatorii nu vor sa abordeze acest subiect in filme, asa ca cea mai simpla modalitate ar fi sa renunte de tot la el. 

 

5. Interpretarea lui Christian Bale in rolul lui Batman nu s-ar fi potrivit in universul "Man of Steel"

Christian Bale nu va face parte din distributia Man of Steel 2. In timp ce Warner Bros. si-ar fi dorit ca acesta sa ramana din motive financiare si de box-office, actorul deja a declarat ca misiunea lui s-a incheiat. Batman a lui Christian Bale nu ucide, lucru de care Joker se leaga si-l batjocoreste, nu are un cod moral. Chiar daca face si cateva lucruri imorale, el este mult mai binevoitor in comparatie cu Batman din cele mai noi benzi desenate. Pentru un film cu cei doi supereroi este nevoie de un Batman mai cinic, mai negru si fara speranta. Nimeni nu vrea un Batman care sa creada in Gotham si in cetatenii sai sa-l infrunte pe Superman. 

 

 

6. Filmul pregateste Justice League: sa nu va asteptati doar ca Batman si Superman sa se lupte

Cu siguranta, Batman si Superman se vor confrunta, insa exista un plan pentru ca filmul sa devina baza productiei Justice League, productie care ar trebui sa fie lansata in 2017. Asa ca este posibil ca la final Batman si Superman sa ajunga sa lupte importriva unui dusman comun, astfel continuarea actiunii urmand sa fie dezvaluita in Justice League.

 

Chiar daca nu putini sunt cei care considera ca Batman nu s-ar potrivi alaturi de Martian Manhunter, se pare ca cei de la Warner Bros. isi doresc sa adune la un loc toate starurile intr-un film pe care mizeaza sa realizeze incasari de peste un miliard de dolari si care sa depaseasca The Avengers al celor de la Marvel.


Galerie foto


Modifică setările cookies