marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel 2, cea mai mare confruntare a super eroilor: Superman si Batman vor fi inamici in urmatorul film, cine castiga batalia?

Cea mai mare surpriza din acest an la Comic-Con a fost data de cei de la DC Comics, care au anuntat ca in Man of Steel 2 se vor intalni cei mai iubiti super eroi din lume: Superman si Batman. Insa, cei doi vor fi rivali si se vor lupta, scriu cei de la The Guardian.

Man of Steel 2, cea mai mare confruntare a super eroilor: Superman si Batman vor fi inamici in urmatorul film, cine castiga batalia?

 

Desi pare ireal ca cei mai iubiti super eroi sa lupte unul impotriva celuilalt, nu este prima data cand cei doi o fac. De altfel, rivalitatea dintre ei exista de foarte mult timp, rivalitate accentuata in benzile desenate. In  "The Dark Knight Returns", unul dintre cele mai populare episoade din benzile desenate, batalia dintre cei doi eroi ajunge la un punct critic.
 

 

La Comic-Con, regizorul Zack Snyder a confirmat ca cei doi super eroi vor fi rivali in Man of Steel 2. "Hai sa recunoastem cu totii ca va fi legendar ca Superman si Batman sa lupte unul impotriva celuilalt din moment ce sunt cei mai grozavi super eroi din lume" a spus Snyder despre Man of Steel 2.
 

 

Mai mult, regizorul a spus ca vrea sa recreeze atmosfera din benzile desenate  "The Dark Knight Returns" si chiar au ales sa foloseasca in scenariu un moment cheie, in care Batman ii spune lui Superman: "Vreau sa iti aduci aminte Clark Kent, in totii ani care vor urma... in cele mai intime momente..vreau sa iti aduci aminte de mana mea in jurul gatului tau. Vreau sa ma tii minte toata viata, singurul om care a reusit sa te invinga", pasaj din benzile desenate create de Frank Miller.


 

 

 

Cei 6500 de fani prezenti la Comic-Con au explodat de bucurie atunci cand au auzit vestea, insa Zack Snyder si scenaristul David S. Goyer vor avea o munca extrem de dificila pentru urmatorul film si trebuie sa fie atenti la poveste. Man of Steel 2 va fi o munca titanica pentru ca trebuie sa asigure continuitatea primei parti, dar trebuie sa-l reinventeze pe Batman cu un actor nou si o poveste care sa livreze suficient material pentru alte spin-off-uri si un posibil film Justice League.  Regizorul a dat indicii si despre titlu, care s-ar putea transforma din Man of Steel 2 in Superman vs Batman sau Batman vs Superman.

 

Cei de la The Guardian scriu ca producatorii trebuie sa fie atenti cu orice incercare de a-i aduce impreuna pe marile ecrane pe Superman si Batman, din cauza abilitatilor total diferite. In timp ce Superman are puteri extraterestre, Bruce Wayne este un om la fel ca toti ceilalti, dar care are resurse, timp si tehnologie la dispozitie. Superman poate sa zboare, este ca la fel de puternic ca un zeu, insa are un punct slab major: kriptonita. 

 


In benzile desenate, scenaristii au imaginat o lupta intre cei doi in care Batman reuseste sa puna mana pe kriptonita sau chiar sa isi creeze. Insa, in numarul din 1986, Batman trece pe teritoriul eroilor negativi, lucru pe care Christopher Nolan s-a ferit intens sa-l faca in trilogia sa. Frank Miller a reusit in benzile sale desenate sa gaseasca, intr-un mod inteligent, contrastul dintre un erou egoist si fascinat de propriile sale realizari, dar imbatranit -Batman- si un super erou care ramane tanar, nobil si marinimos - Superman.

Atfel, echipa din spatele filmului Man of Steel trebuie sa gaseasca o reteta perfecta astfel incat sa nu ii enerveze pe fanii nici unuia dintre super eroi, tinand cont cat de iubit este Batman dupa trilogia lui Nolan, care l-a renascut pe Cavalerul Negru in cinematografie.  Snyder a dat de inteles la Comic-Con ca va folosi antipatia dintre cei doi super eroi din benzile desenate, pentru al doilea film Man of Steel. Iar daca Warner Bros duc mai departe proiectul Justice League, cei doi eroi vor fi nevoiti sa redevina aliati.

 


 

 


Decizia celor de la Warner Bros de a merge pe acelasi drum pe care au mers si cei de la Marvel cu The Avengers este de inteles, acestia fiind cele mai puternice personaje din universul DC Comics. Inainte de a lansa Justice League, DC Comics au nevoie de inca un film care sa puna bazele acelei productii. Iar introducerea lui Batman in universul lui Superman este o alegere inspirata, care ii separa de Marvel, dupa ce atat presa cat si fanii i-au criticat ca nu fac nimic altceva decat sa le urmeze exemplul.

 

Man of Steel 2 se va lansa in 2015, Henry Cavill reia rolul super eroului, iar Zack Snyder se ocupa in continuare de regie. Din primele zvonuri, Christopher Nolan va avea o implicare mult mai restransa fata de primul film.  Man of Steel a facut incasari globale de 630 de milioane de dolari, iar filmul a impartit criticii, daca unii l-au laudat, altii au spus ca nu este suficient de intens.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies