marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

7 imagini noi din The Dark Knight Rises. Va fi acesta blockbusterul verii?

Batman versus Bane, Christian Bale versus Tom Hardy. Cele 7 imagini noi din The Dark Knight ii arata pe cei doi confruntandu-se intr-o lupta epica din care numai unul poate supravietui. Producatorii filmului au decis sa le faca o supriza fanilor si le-au mai oferit cateva imagini, cu 3 luni inainte de lansarea filmului in cinema.

7 imagini noi din The Dark Knight Rises. Va fi acesta blockbusterul verii?

GALERIE FOTO 7 imagini noi din The Dark Knight Rises

 

Filmul produs de Warner Bros va incheia seria filmelor Batman creata de Christopher Nolan in 2005. Dupa 7 ani, povestea Cavalerului Negru a ajuns la final.


Al treilea film din serie continua povestea lui Batman tot cu Christian Bale in rol principal, dar de aceasta data super eroul are de invins cel mai dur si crud dusman pe care l-a intalnit vreodata. Bane, interpretat de Tom Hardy se vrea a fi cel mai terifiant personaj din trilogie si este considerat cel mai puternic adversar pe care l-a avut Bruce Wayne/Batman pana acum.




The  Dark Knight Rises
este produs de Warner Bros. Pictures, are un buget de 250 de milioane de $, va avea un soundtrack semnat de Hans Zimmer si o poveste scrisa de Christopher Nolan alaturi de fratele sau Jonathan.


Actiunea va fi plasata la 8 ani dupa lupta lui Bruce Wayne/Batman cu Jokerul si concluzioneaza intreaga poveste a supereroului. De aceasta data, va fi prezentant un Batman mai imbatranit, care va avea serioase probleme in a-l confrunta pe tanarul si mai puternicul adversar, Bane (Tom Hardy).



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies