marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Este acesta sfarsitul lui Batman? 10 lucruri pe care nu le stiai despre The Dark Knight Rises

Ce se intampla cu Batman...este intrebarea care se afla pe buzele tuturor zilele astea. Dupa ce a fost lansat un nou poster pentru The Dark Knight Rises   ultimul film din seria Batman realizat de Christopher Nolan, fanii seriei au devenit si mai nerabdatori sa afle daca eroul lor preferat scapa cu viata sau nu.

Este acesta sfarsitul lui Batman? 10 lucruri pe care nu le stiai despre The Dark Knight Rises

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU 10 LUCRURI NOI DESPRE THE DARK KNIGHT RISES

 

Zilele trecute, fanii s-au entuziasmat dupa ce Warner Bros a lansat un nou poster surprinzator pentru cel mai asteptat film al lui 2012, care indica un final epic pentru seria creata de Christopher Nolan.
 

Imaginile noi aparute i-au facut pe fani sa se intrebe daca nu cumva Batman va fi invins la final de catre adversalul sau nemilos, Bane, dupa ce acesta apare in imagine lasand in urma masca lui Batman zdrobita in bucati.

Al treilea film din serie continua povestea lui Batman tot cu Christian Bale in rol principal, dar de aceasta data super eroul are de invins cel mai dur si crud dusman pe care l-a intalnit vreodata. Bane (interpretat de Tom Hardy) este cel mai terifiant personaj din film si este considerat cel mai puternic adversar pe care l-a avut Bruce Wayne/Batman pana acum.
 

Harry Potter a "murit", dar produce sute de milioane de dolari. Cum reusesc producatorii sa faca bani din piatra seaca


Inca de la primele imagini cu Bane, fanii s-au intrebat ce se afla in spatele mastii inspaimantatoare pe care o poarta pe fata. Nolan ramane extrem de secretos in privinta filmului sau, doar cei norocosi vor putea sa vada primele 6 minute din film in  format IMAX inainte de vizionarile  Mission Impossible: Ghost Protocol din 21 decembrie, din SUA.


Inspirat din seria DC Comics,  The Dark Knight Rises este produs de Warner Bros. Pictures, are un buget de 250 de milioane de $, va avea un soundtrack semnat de Hans Zimmer si o poveste scrisa de Christopher Nolan alaturi de fratele sau - scenaristul Jonathan.


Actiunea va fi plasata la 8 ani dupa lupta lui Bruce Wayne/Batman cu Jokerul si concluzioneaza intreaga poveste a supereroului. De aceasta data, va fi prezentant un Batman mai imbatranit, care va avea serioase probleme in a-l confrunta pe tanarul si mai puternicul adversar, Bane (Tom Hardy).


Din distributie mai fac parte nume mari ca: Michael Caine, Gary Oldman, Anne Hathway (in rolul lui Catwoman), Joseph Gordon-Levitt. Filmul va fi lansat si in Romania, incepand cu 27 iulie 2012.
 


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies