marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

72 de zile: atat a rezistat casatorita Kim Kardashian, cel mai bine platita actrita de reality show. Topul celor mai scurte casatorii din showbiz

Unul din cele mai mediatizate cupluri din showbiz, Kim Kardashian si Kris Humprhies, s-a destramat, dupa numai 72 de zile de mariaj.  Vedeta americana a depus luni actele de divort, terminand astfel una dintre cele mai scurte casatorii din industria entertainment-ului.

72 de zile: atat a rezistat casatorita Kim Kardashian, cel mai bine platita actrita de reality show. Topul celor mai scurte casatorii din showbiz

Starul american de televiziune a scris in actele oficiale ca despartirea dintrea ea si baschetbalistul Kris Humprhies a aparut din cauza "diferentelor ireconciliabile". Cei doi au semnat dinainte un contract prenuptial.

In varsta de 31 de ani, Kim Kardashian este una din figurile cele mai populare din America. Ea a devenit celebra o data cu reality show-ul "Keeping Up With the Kardashians", difuzat de postul de televiziune E!.


Kim Kardashian si Kris Humprhies s-au casatorit pe 20 august in sudul Californiei, in cadrul unei ceremonii spectaculoase, al carei cost de organizare a fost de circa 10 milioane de dolari, dupa o relatie de noua luni. Peste trei milioane de telespectatori americani au urmarit reportajul TV "Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian event" difuzat in doua parti.

Drepturile exclusive asupra imaginilor de la nunta au fost achizitionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Kim Kardashian este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare din 2010 - provenind din aparitiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii si a unei creme de bronzat - ridicandu-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Inca de la aparitia logodnei, presa de scandal a scris ca mariajul celor doi este o strategie de marketing, de pe urma careia sa scoata si mai mult bani. Acum, se spune acelasi lucru si despre divort, venit la scurt timp dupa casatorie si care le poate aduce si mai multa mediatizare. Desi este rasfatata camerelor de filmat si a papparazzi-lor, Kim Kardashian este considerata una dintre cele mai enervante "vedete", care a ajuns cunoscuta fara sa faca nimic important cu adevarat.


Casatoria dintre Kim Kardasian si Kris Humprhies, de doar 72 de zile, a intrat pe lista celor mai scurte casatorii din istoria showbiz-ului. De-a lungul timpul, vedete ca Renee Zellwegger, Colin Farell sau Eddie Murphy au comis-o si au divortat la fel de rapid pe cat s-au grabit sa ajunga in fata altarului.

 

Vezi aici care sunt cele mai scurte casatorii de la Hollywood.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies