marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai bine platita vedeta de reality-show ar putea avea un film inspirat din viata ei. Ce actrita celebra ar putea sa o joace pe Kim Kardashian

La inceputul saptamanii, Kim Kardashian, una dintre cele mai populare vedete in America, si-a socat fanii dupa ce a anuntat ca divorteaza de sotul ei, baschetbalistul Kris Humphries, la doar 72 de zile dupa ce isi unisera destinele. La 31 de ani, vedeta americana se afla deja la al doilea divort.

Cel mai bine platita vedeta de reality-show ar putea avea un film inspirat din viata ei. Ce actrita celebra ar putea sa o joace pe Kim Kardashian

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Dupa ce a tinut prima pagina a ziarelor cu povestea ei de dragoste, Kim s-a saturat sa fie maritata si a depus actele de divort.

Cei mai carcotasi din presa au scris ca toata aceasta casatorie a fost doar o strategie de marketing prin care diva sa isi rotunjeasca veniturile.

Kim Kardashian a ajuns la o avere de 6 milioane de dolari obtinuta cu reality show-ul "Keep Up With The Kardashians", lansarea unei linii vestimentare si parfum ce ii poarte numele si diverse campanii pentru mai multe brand-uri.

Insa diva nu are cine stie ce mare talent pentru nimic: in afara de faptul ca este considerata una din cele mai sexy femei din lume datorita formelor voluptoase, Kim Kardashian nu este prea placuta. Recent, ea a fost votatat drept cea mai enervanta vedeta intr-un top realizat de americani.

Dar e posibil ca americanii (si nu numai) sa auda si mai des de ea. Cei de la DailyBeast au scris despre ce sanse sunt ca un film inspirat din viata ei sa fie facut. Sunt putine sanse ca producatorii sa bage bani intr-un astfel de proiect, mai ales ca diva nu prea face nimic interesant. Insa in America orice e posibil.

DailyBeast a ales deja cativa actori care ar putea sa joace in rolurile inspirate din personajele ce fac parte din anturajul starletei. Kim Kardashian ar putea fi intruchipata de nimeni alta decat Eva Longoria.

Ramane de vazut daca cineva se va incumeta la un astfel de proiect.

 


Sursa foto: Daily Beast


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies