marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

9 filme horror care nu isi merita titulatura. Secventele la care vei rade in loc sa te sperii

Desi majoritatea filmelor horror sunt foarte greu de urmarit, secventele ingrozitoare facandu-i de multe ori pe spectatori sa se sperie, exista si cateva productii care nu intra in aceasta categorie. Fie ca este vorba despre scene fara sens sau chiar amuzante, urmatoarele 9 filme nu isi merita titulara de horror.

9 filme horror care nu isi merita titulatura. Secventele la care vei rade in loc sa te sperii

1. Killer Klowns from Outer Space - Clovnii sunt destul de infricosatori in felul lor. In filmul de groaza din 1988, apar extraterestrii care arata precum niste clovni, care au si ablititati magice de criminali.


2. Dead Alive - Uitati de scenele in care invatam ca interiorul nostru arata precum o alunecare de teren. Partea cea mai infricosatoare este de la 1:25, atunci cand un mort viu sapa dupa aur.

 


3. Chopping Mall - Actiunea are o desfasurare destul de ciudata in filmul aparut in 1986. O femeie imbracata doar in lenjerie intima alearga printr-un mall, urmarita fiind de un robot politist.

4. Troll 2 - Comedia horror din 1990 este atat de hilar incat s-a dezvoltat un cult in acest sens.

5. The Gingerdead Man - Asta se intampla atunci cand folosesti spiritul lui Gary Busey ca pe un tratament intr-o vacanta. Filmul din 2005 este atat de slab, incat majoritatea scenelor merita sa intre in acest top.


6. Nightmare on Elm Street - Toti actorii consacrati au avut un punct de la care si-au inceput cariera, iar pentru Johnny Depp aceasta a fost in 1984, cand a pierdut o lupta intr-un pat.

7. Attack of the Killer Tomatoes - Efectele speciale din productia din 1978 au fost incredibile. Insa vorbele sunt de prisos atunci cand vine vorba despre descrierea gigantului malefic.

8. Santa's Slay - Scena in care cativa oameni bogati vorbesc despre "umilul" lor Craciun este mai mult decat hilara.


9. The Spookies
- Filmul din 1986 prezinta un grup de turisti care are parte de o experienta neasteptata, atunci cand unul dintre membrii traieste o exprienta lipicioasa.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies