marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A creat unul dintre cele mai simpatice personaje din noul film Star Wars, dar putini stiu ce actrita de Oscar se afla in spate. Cum a creat-o Lupita Nyong'o pe Maz Kanata

Star Wars: The Force Awakens a fost unul dintre cele mai vizionate filme din 2015, devenind filmul cu cele mai mari incasari in SUA din toate timpurile si al treilea la nivel global.

A creat unul dintre cele mai simpatice personaje din noul film Star Wars, dar putini stiu ce actrita de Oscar se afla in spate. Cum a creat-o Lupita Nyong o pe Maz Kanata

Blockbusterul Disney a primit in total cinci nominalizari la Oscar, la categorii tehnice, inclusiv pentru cele mai bune efecte speciale.

Intr-un clip behind-the-scenes, producatorii dezvaluie cum a fost conceput si creat personajul Maz Kanata, interpretat de Lupita Nyong'o, castigatoare a premiului Oscar cu rolul din "12 Years a Slave".

Insa, putini si-au dat seama ca in spatele simpaticei patronae de bar de pe planeta extratrerstra se afla chiar Lupita Nyong'o, care a devenit o senzatie la Hollywood, dupa ce a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar chiar la rolul ei de debut.


Personajul Maz Kamata a fost realizat cu ajutorul tehnicii motion-capture si a fost pritnre ultimele personaje finalizate digital, in functie de cum se modifica structura filmului in post-productie. Ca si la celelate productii, o echipa de la Industrial Light Magic, compania lui George Lucas, s-a ocupat de efectele speciale ale super productiei Disney


Totodata, in acelasi clip, fanii pot vedea si cum a fost creat personajul Unkar Plutt, jucat de Simon Pegg. Capul acestuia insa a fost creat complet digital.

Iata cum au fost realizate digital doua dintre personajele din Star Wars: The Force Awakens:

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies