marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: Episode VIII a fost amanat. Care este noua data de lansare a super productiei Disney

Spre dezamagirea fanilor, urmatorul episod din saga Star Wars va fi lansat cu 6 luni mai tarziu decat data initiala. Astfel, fanii au de asteptat pana in decembrie 2017.

Star Wars: Episode VIII a fost amanat. Care este noua data de lansare a super productiei Disney

Disney a anuntat oficial ca episodul VIII din saga Star Wars se va lansa pe 15 decembrie 2017, si nu in vara lui 2017, asa cum era programat initial. 

 

Al optulea film vine dupa succesul fulminant pe care l-a avut The Force Awakens, care  a devenit cel mai porfitabil film din istorie in SUA, iar la nivel global este pe locul 3, cu incasari mondiale de 1, 8 miliarde de dolari.  Anuntul apare si pe site-ul oficial Star Wars, insa nu a fost data si o explicatie oficiala.

 

Insa, surse apropiate declara ca motivul ar fi faptul ca scenariul ar fi rescris in aceasta perioada. Astfel,. regizorul Rian Johnson, care va semna si regia, va rescrie scriptul pentru episodul VIII.

 

La auzul vestii, multi fani s-au aratat dezamagiti, insa cei mai rabdatori au umplut retelele de socializare cu mesaje de sustinere. "Nu ne grabim nicaieri, mai bine sa iasa un film bun. Ia-ti tot timpul din lume, Rian Johnson" au scris cativa fani pe Twitter.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies