marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A Million Ways To Die In The West: Prima imagine din comedia western regizata de Seth MacFarlene. Cat de mult s-a transformat Charlize Theron

Seth MacFarlane, creatorul seriei Family Guy, a oferit publicitatii prima imagine din cel mai recent film la care lucreaza, A Million Ways To Die In The West.

A Million Ways To Die In The West: Prima imagine din comedia western regizata de Seth MacFarlene. Cat de mult s-a transformat Charlize Theron

Comedia western ii aduce in prim plan pe Charlize Theron, Neil Patrick Harris si Amanda Seyfried, din distributie facand parte si Liam Neeson, Sarah Silverman si Giovanni Ribisi.

 

Imaginea ii prezinta pe Seth MacFarlane, Charlize Theron, Neil Patrick Harris si Amanda Seyfried intr-un bar texan, toti patru fiind complet transformati pentru rolurile din aceasta productie. Cea mai mare schimbare a suferit-o Charlize Theron, frumoasa actrita fiind aproape de nerecunoscut. 

 

Cu parul lung si carlionat, un machiaj care a imbatranit-o cu cativa ani si o rochie specifica stilului vestimentar de atunci, frumoasa actrita a intrat in totalitate in pielea personajului.

 

 

A Million Ways To Die In The West prezinta povestea lui Albert (Seth MacFarlane), un cowboy care este mult prea fricos pentru a lupta intr-un duel si care este parasit de iubita din aceasta cauza. Pentru a o recastiga, acestea ii cere sfaturile nevestei unui talhar.  Lucrurile se complică atunci cand Albert se îndragosteste de ea, iar sotul reapare in peisaj.

 

A Million Ways To Die In The West va fi lansat pe 30 mai 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies