marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A murit Lance Reddick, starul din The Wire și John Wick

Actorul de culoare avea doar 60 de ani.

A murit Lance Reddick, starul din The Wire și John Wick
Fără a fi suferind de vreo boală, „Lance Reddick a decedat brusc din cauze naturale“, au anunțat reprezentanții actorului. „Lance era cunoscut pentru rolurile sale din «The Wire», «Bosch», «Resident Evil» de la Netflix și seria «John Wick»“, continuă declarația.
 
„Îi supraviețuiesc soția sa, Stephanie Reddick, și copiii Yvonne Nicole Reddick și Christopher Reddick. Lance ne va lipsi foarte mult. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei sale în acest moment“, se menționează în comunicat.
 
Cu doar o zi înainte, actorul a făcut o postare candidă pe Instagram cu cei patru câini ai săi. În cele trei fotografii, el e văzut stând pe o canapea cu animalele de companie adunate în jurul lui. „Pe ecran și în afara lui, nu este nicio surpriză că îmi place să-mi răsfăț câinii“, a scris el în descriere. Postarea anunța și viitorul său film, „John Wick 4“, care se află în plin turneu de promovare, lansarea fiind anunțată pentru data de 24 martie.

 


Ben Stiller a notat pe Twitter unul dintre primele omagii aduse starului, scriind: „Lance Reddick a fost un actor frumos și convingător. Și un om frumos. A lucrat cu mama mea, Anne Meara, în «Afterplay», jucându-l pe Raziel, chelnerul și îngerul morții. A fost rafinat în rol și în tot ceea ce a făcut“.


 
La momentul morții sale, Lance Reddick avea o listă de proiecte în curs de derulare, printre care rolul lui Zeus din „Percy Jackson and the Lightning Thief“ din 2024, reboot-ul „White Men Can't Jump“, regizat de Jack Harlow, Shirley, „St. Sebastian“ și serialul spinoff „Ballerina“.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies