marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul cu care Keanu Reeves vrea sa-si relanseze cariera la Hollywood. Primele imagini din John Wick, productia in care actorul interpreteaza rolul unui asasin

Dupa promovarea Man of Tai Chi, Keanu Reeves a revenit pe platoruile de filmare, actorul fiind implicat deja intr-un nou proiect.

Filmul cu care Keanu Reeves vrea sa-si relanseze cariera la Hollywood. Primele imagini din John Wick, productia in care actorul interpreteaza rolul unui asasin

 

Pentru anul viitor, starul din Matrix se pregateste pentru lansarea trhiller-ului John Wick, primele imagini din timpul filmarilor fiind deja oferite publicitatii. Actorul de 49 de ani apare imbracat intr-un costum negru, cu mai multe taieturi pe fata.

 

In aceasta perioada, filmarile pentru John Wick, productia in care Reeves va interpreta un personaj negativ, au loc in Brooklyn, alaturi de Keanu fiind si Willien Dafoe.

Cu o privire amenintatoare, Keanu Reeves il intruchipeaza perfect pe John Wick, tinuta neagra, parul dat pe spate, barba, mustata, dar si taieturile de pe fata reusind sa-l transforme pe actor intr-un personaj destul de sumbru.

 

Productia urmareste povestea unui fost asasin ale carui instincte de ucigas sunt trezite dupa ce un criminal ii fura masina Ford Mustang si ii ucide cainele. Wick il urmareste pana la New York, acolo unde tatal asasinului, un mafiot recunoscut, pune recompensa pe capul lui.

Regizat de David Leitch si de Chad Stahelski, filmul il are ca scenarist pe Derek Kolstad, iar din distributie mai fac parte Adrianne Palicki, Williem Dafoe, Bridget Moynahan si Jason Isaacs.

 

Keanu Reeves a debutat ca regizor cu Man of Tai Chi, povestea unui tanar care intra in lumea luptelor ilegale creand un stil personal de lupta bazat pe Tai Chi, spre marea dezamagire a maestrului lui, care-si vede invatacelul incalcand toate regulile acestei arte non violente. 

Pana la lansarea din 2014 a filmului John wick, Keanu Reeves urmeaza sa promoveze productia 47 Ronin. In regia lui Carl Rinsch, aceasta urmareste povestea unui grup de samurai ramasi fara maestru dupa ce acesta este ucis de un tiran fara scrupule. In cautarea razbunarii, acestora li se alatura Kai (Keanu Reeves), un samurai candva respins de ei, devenit acum cea mai periculoasa arma pe care o au. Impreuna, isi croiesc drumul printr-o lume salbatica, in care trebuie sa se confrunte cu creaturi mitice, cu magie si cu multe alte terori. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies