marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A murit Paul Grant, emblematicul actor din Star Wars și Harry Potter

Actorul avea doar 56 de ani, când s-a stins subit din viață.

A murit Paul Grant, emblematicul actor din Star Wars și Harry Potter
Săptămâna trecută, Paul Grant, cunoscut pentru rolurile sale din saga „Star Wars“ și „Harry Potter“, a căzut secerat în fața unei gări din Londra. După ce a fost găsit joi seară la King's Cross din nordul Londrei, actorul a primit îngrijiri medicale de urgență, însă surse din spital spun că acesta se afla deja în moarte cerebrală, deci starea lui era ireversibilă.
 
După vestea șoc și cel mai greu weekend, familia a luat decizia să fie scos de pe apartele care îi mențineau funcțiile vitale, la sfatul cadrelor medicale. Paul Grant, de numai 56 de ani, a fost declarat mort luni dimineață devreme, notează publicația „The Guardian“.
 
Grație staturii sale, Paul Grant ieșea în evidență și era perfect pentru a juca personaje fantastice, precum cel din filmele „Star Wars Return of the Jedi“, în care a interpretat un Ewok, apoi în „Labyrinth“ (cu David Bowie și Jennifer Connelly), în care a jucat un spiriduș, The Dead, iar ultima sa apariție a fost în „Harry Potter and the Philosopher's Stone“, în care a jucat tot un spiriduș.

 

 
El a mai jucat și în „Legend“ (cu Tom Cruise) și „Willow in the Land of Enchantment“, în care a jucat rolul unui cascador.

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

În toiul zvonurilor despre divorț, JLo și Ben Affleck și-au vândut casa

Au trecut de-abia doi ani de când și-au pecetluit dragostea născută acum 20 de ani, dar deja au apărut certurile între ei, iar vânzarea casei nu face decât să pună paie pe foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies