marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A murit Raquel Welch, una dintre marile frumuseți ale ecranului

Unul dintre sex-simbolurile anilor ’60-’70 s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani.

A murit Raquel Welch, una dintre marile frumuseți ale ecranului
Hollywoodul a mai pierdut o legendă: pe Raquel Welch, femeia care a făcut senzație după ce a fost distribuită în filmul "Un milion de ani î.Hr."/"One Million Years". Fotografia cu ea apărea purtând un bikini de a propulsat-o spre celebritate și i-a consolidat statutul de sex-simbol. În același an, a apărut în filmul "Fantastic Voyage".

Chiar și după ce a trecut de prima tinerețe, Welch a fost numită una dintre cele mai sexy 100 de vedete din istoria filmului și a fost clasată pe locul 3 în topul celor mai sexy 100 de vedete ale secolului XX realizat de Playboy până în 1995.

Raquel Welch a câștigat un Glob de Aur în 1975 pentru cea mai bună actriță într-un musical/comedie pentru rolul din "Cei trei muschetari". A fost nominalizată în 1988 pentru cea mai bună actriță într-un serial pentru rolul din "Right to Die".



De-a lungul unei cariere de peste 50 de ani, actrița Raquel Welch a avut mai mult de 30 de filme și 50 de apariții de televiziune. Cele mai recente apariții ale sale au fost în serialul TV "Date My Dad", în 2017, și în filmul "How to be a Latin Lover", care a fost lansat în același an.

Regretata actriță fost căsătorită de patru ori: cu James Welch (1959-1964), Patrick Curtis (1967-1972), Andre Weinfeld (1980-1990) și Richard Palmer (1999-1904) și avea doi copii, Tahnee și Damon Welch.

Din păcate, actrița americană și sex-simbolul internațional Raquel Welch a murit la vârsta de 82 de ani, în urma unei deteriorări bruște a sănătății, cauzată de o boală fulgerătoare.

FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies