marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A murit Tom Sizemore, starul din Salvați soldatul Ryan

Actorul era internat în spital, iar medicii au fost nevoiți să-l deconecteze de la aparate.

A murit Tom Sizemore, starul din Salvați soldatul Ryan
Tom Sizemore, protagonist în filmele „Salvați soldatul Ryan“, „Black Hawk Down“ şi „Natural Born Killers“, a murit la vârsta de doar 61 de ani pe un pat de spital, la terapie intensivă. În urmă cu aproape două săptămâni, acesta a suferit un anevrism cerebral în locuința sa din Los Angeles, medicii fiind foarte rezervați încă de la internarea sa de urgență, când se afla în stare critică.
 
De altfel, la începutul acestei săptămâni, familia a fost înștiințată că „nu mai există speranțe“ și că, din păcate, starea lui este ireversibilă. În consecință, rudele sale au luat cea mai grea decizie, aceea de a-l deconecta de la aparate.
 
Tom Sizemore este cunoscut mai ales pentru rolul lui Mike Horvath din filmul lui Steven Spielberg „Saving Private Ryan“ din 1998, cu Tom Hanks în rolul principal. De asemenea, el a apărut în filmele „Black Hawk Down“ și „Pearl Harbor“ din 2001, precum și în remake-ul serialului „Twin Peaks“, din 2017.

 
Cât privește stilul său de viață, Tom Sizemore a avut mari probleme cu consumul de alcool și droguri. Niciun stupefiant nu i-a scăpat, de la cocaină, heroină și metamfetamină.  
 
În ultimul timp, preda cursuri de actorie în Santa Monica.

 

 

FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies