marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fury, cel mai bun film despre razboi de la Saving Private Ryan incoace? Ce spun criticii despre noul film al lui Brad Pitt

Fury, noul film al lui Brad Pitt, urmeaza sa fie lansat in cinematografele din Romania saptaman viitoare, de pe 24 octombrie. In SUA, primele recenzii deja au aparut, iar presa de specialitate s-a aratat, in mare parte, incantata de filmul regizorului David Ayer.

Fury, cel mai bun film despre razboi de la Saving Private Ryan incoace? Ce spun criticii despre noul film al lui Brad Pitt

O parte dintre criticii straini au avut ocazia sa vizioneze deja "Fury", filmul de razboi ce ii are cap de afis pe Brad Pitt si Shia LaBeouf. Primele impresii sunt favorabile, iar cei mai entuziasti l-au numit "cel mai bun film despre razboi de la Saving Private Ryan" incoace.

 

Actiunea  din "Fury" va avea loc in perioada Celui De Al Doilea Razboi Mondial, si vizeaza lupta dintre americani si nazisti dinspre finalul razboiului. Brad Pitt va fi eroul principal, alaturi de Shia LaBeouf sau Logan Lerman, care a declarat ca "acest film a depasit asteptarile mele, este cu totul deosebit".

 

 

Inca de la premiera trailerului, atat presa cat si fanii l-au dat drept un candidat posibil pentru sezonul Oscarurilor, cu posibilitati de nominalizare la mai multe categorii, inclusiv cel mai bun film al anului. Pana atunci, iata ce scrie presa straine despre Fury:

 

The Telegraph: "In multe dintre moment, filmul lui David Ayer ne apropie atat cat poate cinematografia, de ororile razboiului si ce inseamna acesta. Interpretarea lui Brad Pitt se aseamana ca stil cu cea din The Tree of Life si nu neaparat cu cea din Inglorious Basterds."

 

Deadline: "Actiunea are loc in tancuri, pe tancuri si nu cred ca am mai vazut recent un film care sa focuseze atat de mult pe aceasta actiune de razboi. Este remarcabil si cred ca este cel mai bun film de razboi din ultima vreme, la fel ca Saving Private Ryan sau Platoon".

 

The Guardian: "Fury combina elemente stilistice si vizuale care ne aduc aminte atat de Inglorious Basterds, cat si de apreciatul Saving Private Ryan. Ne arata razboiul asa cum este, dur, infiorator si infricosator. Dar totusi este mai putin realist decat ar fi trebuit sa fie un film din acest gen".

 

Cinemablend: "Nu pot sa zic ca mi-a placut Fury, dar admir angajamentul pe care si l-a luat regizorul David Ayer, prin care ne aratat atat misterul, cat si atrocitatile razboiului".

 

Hollywood Reporter: "Brad Pitt domina acest film, realist si brutal, despre Al Doilea Razboi Mondial. Fury este un film bun, solid despre cel mai tragic razboi prin care a trecut omenirea, dar nu isi depaseste acest statut".

 

 

 

Fury este regizat de David Ayer (Street Kings, End of Watch) si produs de Sony si QED. Actiunea va avea loc in perioada anilor 40 si se va axa pe experienta unui grup de 5 soldati americani care ataca infanteria nazista cu un tanc numit Fury. O data cu semnarea contractului cu Brad Pitt, Ayer a reusit sa atraga si alte nume importante de la Hollywood, asa cum a facut si Quentin Tarantino cu Inglourious Basterds. "Fury" se va lansa in Romania din 24 octombrie.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies