marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A trăit o dragoste mare, dar acum Hugh Jackman divorțează după 27 de ani de căsnicie

Starul din „Woverine“ și soția sa pun capăt unui mariaj care era invidiat de mulți.

A trăit o dragoste mare, dar acum Hugh Jackman divorțează după 27 de ani de căsnicie
Vestea divorțului lui Hugh Jackman de soția sa, Deborra-Lee Furness, a făcut ocolul pământului cu viteza cu care altădată apăreau știri despre apariția lor pe covorul roșu. Și asta pentru că, mai ales în ultimii ani, soția lui era foarte criticată pentru aspectul său, în comparație cu cel impecabil și sportiv al soțului său.
 
Acum, actorul australian tocmai a confirmat despărțirea de aceasta, într-o postare comună în care își promit să divorțeze „cu recunoștință, dragoste și bunătate” pentru anii petrecuți împreună.
 
„Am fost binecuvântați să împărtășim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de iubire. Călătoria noastră acum se schimbă și am decis să ne despărțim pentru a ne urmări dezvoltarea individuală”, a declarat cuplul în declarația publicată de revista „People“. „Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea voastră în a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează această tranziție în toate viețile noastre“.

Fostul cuplu a semnat declarația ca „Deb și Hugh Jackman“, adăugând: „Aceasta este singura declarație pe care o va face oricare dintre noi“.  



 
Starul din „Wolverine“, în vârstă de 54 de ani, și partenera sa de 67 de ani erau căsătoriți din 1996 și au doi copii adoptați: Oscar Mazimilian Jackman, în vârstă de 23 de ani, și Ava Eliot Jackman, în vârstă de 18 ani. Și nimic nu părea să ducă la un asemenea deznodământ.
 
Totuși, „s-a întâmplat cu ceva timp în urmă. Prietenii și familia știau despre asta“, dezvăluie o sursă din anturajul lor pentru PageSix. În ultima vreme, cei doi s-ar fi comportat „ca doi colegi de cameră“, decât ca doi soți.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies