marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fantoma mea iubită, cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Demi Moore și Patrick Swayze

Un film romantic de referință, cu 3 premii şi 3 nominalizări Oscar.

Fantoma mea iubită, cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Demi Moore și Patrick Swayze

articole relationate

Molly şi Sam par a fi cuplul perfect, la a căror poveste de dragoste visează toţi îndrăgostiţii, însă bucuria lor este de scurtă durată, căci Sam (Patrick Swayze) este ucis într-un jaf, dar spiritul său rămâne pe Pământ pentru a fi alături şi de a o proteja pe Molly (Demi Moore). 
 
Filmul conţine una dintre cele mai senzuale scene din cinematografie, în care cei doi, îmbrăţişaţi, modelează un vas de lut pe superba piesă a celor de la The Righteous Brothers, „Unchained Melody“.
 
Patrick Swayze a fost ales pentru rolul principal din film atunci când scenaristul Bruce Rubin a văzut un interviu de-al actorului, în care acesta a izbucnit în plâns când a vorbit despre tatăl său. Rubin s-a gândit, probabil, că dacă un bărbat faimos precum Swayze poate plânge astfel în public, atunci va reuşi să atingă inimile tuturor dacă va juca într-o dramă romantică. Şi a avut dreptate.


 
Un rol genial îl face aici și Whoopi Goldberg, ca medium sensibil la prezența spiritelor, al cărei umor și a cărei spontaneitate dă o nuanță aparte scenariului.


 

 

Filmul „Fantoma mea iubită“/„Ghost“ (1990) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 20:30 și, în reluare, 01:15 și luni de la 11:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

În toiul zvonurilor despre divorț, JLo și Ben Affleck și-au vândut casa

Au trecut de-abia doi ani de când și-au pecetluit dragostea născută acum 20 de ani, dar deja au apărut certurile între ei, iar vânzarea casei nu face decât să pună paie pe foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies