marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A trecut 1 an de la moartea lui Paul Walker: mesajele induiosatoare pe care le-au transmis prietenii si familia. Reactia emotionanta a lui Vin Diesel

A trecut un an de la moartea tragica a actorului Paul Walker, dar familia, prietenii si colegii, dar mai ales fanii nu-l vor uita niciodata.

A trecut 1 an de la moartea lui Paul Walker: mesajele induiosatoare pe care le-au transmis prietenii si familia. Reactia emotionanta a lui Vin Diesel

Tatal lui Paul Walker a oferit un interviu presei americane, la un an de la decesul fiului sau. "Paul a avut o inima de aur. Stateam si ma intrebam ce am facut sa merit un fiu asa bun?" a spus Paul Walker III pentru Yahoo.

 

 

Actorul Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, in urma unui accident grav de masina, in Santa Clarita, California. El pleca de la un eveniment caritabil organizat de fundatia lui, Reach Out Worldwide, si era in masina cu partenerul sau de afaceri, Roger Rodas. Amandoi au murit pe loc.

 

Walker a lasat in urma o familie bogata: tatal sau, doi frati, Caleb si Cody, dar si o fiica, Meadow. Fratii acestuia s-au implicat in activitatile lui Paul, dupa moartea acestuia. Ei i-au ajutat pe producatorii Fast and Furious sa termine ultimele scene din Furious 7, pe care fratele lor nu a mai apucat sa le filmeze.

 

 

Si colegii lui de platou si-au adus aminte de regretatul Paul Walker. Vin Diesle si Tyrese Gibson i-au adus un omagiu fostului lor coleg.

 

Vin Diesel a postat o imagine cutremuratoare cu Paul Walker, alaturi de fiica lui Vin Diesel. "El a insemnat atat de mult si a fost o parte importanta din viata, si-a acceptat cu mandrie rolul de unchiul Pablo. Noi filmam o scena pentru Fast and Furious 4 cand ea s-a nascut, era firesc sa fie el. El m-a incurajat si m-a ajutat sa fac tranzitia spre paternitate. Era cel mai pozitiv om pe care l-am cunoscut. A trecut un an, iar durerea e la fel de mare. Absenta lui ma lasa fara cuvinte. Iti ducem dorul Pablo" a scris Vin Diesel.

 

 

 

"Un omagiu in memoria lui Paul Walker are ecou in lumea intreaga... Acum un an, Dumnezeu a chemat acasa un inger, dar prea devreme. Imi lipseste fratele, mi-e dor de el, de STARUL nostru! Fizic, a plecat definitiv, dar ramane mereu in inimile noastre, in suflet. Lacrimile de durere s-au transformat in lacrimi de bucurie. Azi, fiecare dintre noi ne luam ragaz 5 minute sa ii transmitem gandurile bune, dragostea si rugaciunile noastre familiei lui Paul si fiicei sale Meadow." a scris Tyrese Gibson pe pagina sa de Facebook.

 

Si fiica acestuia, Meadow Walker, in varsta de 14 ani, si-a adus aminte de tatal ei si a pus pe contul de Instagram o poza emotionanta, cu ea cand era bebelus, in bratele tatalui ei, mai tanar pe atunci, Paul Walker. Imaginea a fost postata azi si a strans deja mii de like-uri si comentarii din partea fanilor. 

 

 

I love you

Une photo publiée par Meadow Walker (@meadowwalker) le


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies