marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acesta este finalul epic al lui Twilight: primul trailer pentru Amurg: Zori de Zi II. Bella ajunge cel mai puternic vampir

Summit Entertainment si Lionsgate au lansat primul trailer oficial pentru ultimul film din seria Twilight ce se va lansa in aceasta toamna -  Saga Amurg: Zori de zi - Partea II.

Acesta este finalul epic al lui Twilight: primul trailer pentru Amurg: Zori de Zi II. Bella ajunge cel mai puternic vampir

In aceasta toamna fanii isi vor lua adio de la povestea de dragoste care a atras milioane de adolescenti din lumea intreaga. Franciza fenomen Twilight a ajuns la final iar trailerul lansat astazi ne arata cum se termina aventurile Bellei si ale lui Edward.

Evenimentele din ultimul film se vor concentra pe pericolele care o pandesc pe Renesmee, fetita Bellei si a lui Edward. Familia Cullen reuneste o armata de vampiri pentru a o proteja pe aceasta de clanul Volturi condus de Aro (Michael Sheen) si Jane (Dakota Fanning)

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este al cincilea si ultimul film din seria Twilight, ecranizand a doua jumatate a ultimei carti ce continua povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart  si Robert Pattinson.


Producatorii se asteapta la incasari mondiale de peste 700 de milioane de dolari ceea ce ar ridica valoarea totala a francizei despre vampiri la peste 3 miliarde de dolari.

Saptamana trecuta in presa de profil americana au circulat zvonuri ca  Lionsgate planuieste un reboot al francizei Twilight. Unul dintre sefii studiourilor a negat informatia, insa a ramas vag, lasand de inteles ca pe viitor aceasta idee poate fi luata in considerare: "Nu avem planuri sa refacem Twilight, insa o vom sprijini pe Stephenie Meyer daca va lua aceasta decizie" a declarat acesta. 

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II  este cel mai scump film din toata seria si a beneficiat de un buget de 75 de milioane de dolari. Filmul a fost regizat de Bill Condon.

Kristen Stewart a spus ca este mandra de schimbarea personajului ei in ultimul film, in care fanii vor avea prilejul sa o vada in ipostaza de vampir: "Oamenii ar trebui sa fie extrem de incantati de transformarea Bellei pentru ca acum devine foarte puternica. Pana acum a tot fost salvata de altii, acum e randul ei sa fie cea care salveaza. Este foarte puternica" a spus Stewart pentru hollywoodlife.com


"Stiu toate versiunile de vampir si am incercat sa fur cate putin din fiecare pentru a o infatisa pe Bella in aceasta ipostaza. Vreau ca ea sa fie cel mai tare vampir. Asta asteapta toti fanii, sa o vada pe neindemanatica Bella transformandu-se intr-un vampir sexy."


Actrita a mai povestit ca prima data cand si-a dat seama cat de interesanta este transformarea a fost cand a filmat o scena in care se lupta cu o puma: "Cand am filmat scena in care vanez o puma, mi-am dat seama cat de tare este transformarea ei. Wow, acum chiar joc un vampir".


Pentru a fi credibila, Stewart a purtat lentile de contact, dar acest lucru a fost neplacut: "Kristen s-a plans mult mai mult decat am facut-o eu. A condensat cativa ani de nemultumiri in cateva luni" a spus iubitul ei Robet Pattinson.


Saptamana trecuta, Stewart, care tocmai a fost numita cea mai bine platita actrita din lume, le-a spus celor de la Entertainment Weekly ca a indragit mereu personajul Bellei: "Intotdeauna am iubit-o pe Bella. Este o nebunie daca oamenii cred altceva. Ei cred ca nu-mi place Twilight pentru ca nu zambesc la premiera. Dar zambesc. Cred ca opinia lor este bazata si pe lipsa zambetului meu de la evenimente" a zis Stewart.

 

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II va ajunge in Romania pe 16 noiembrie.

 

 


Toate filmele din seria Twilight pot fi vazute pe voyo.ro!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies