marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acestea sunt serialele momentului in SUA!  Vezi ce show face legea!

In urma ratingurilor publicate in data de 29 martie se pare ca serialele de investigatii sunt inca in trend. Ele  sunt cele care atrag cel mai mult publicul spectator in fata televizorului.

Acestea sunt serialele momentului in SUA! Vezi ce show face legea!

9. Reluarea serialului “Hellcats” a fost vizionata numai de 725 de mii de oameni. Serialul este comedie-drama despre lumea majoretelor si despre competita acerba dintre colegiile din America.

8. Tot o reluare, de data aceasta a serialului “Raising Hope” a strans in fata televizoarelor nu mai putin de 3.59 milioane de telespectatori. Comedia a avut premiera in septembrie 2010 si spune povestea lui James, un tanar de 23 de ani care trebuie sa-si creasca singur copilul.

7. Musicalul “Glee” a numarat 4.23 milioane de telespectatori. Acesta urmareste evolutia unor elevi de liceu care infiinteaza clubul “Glee” unde au loc competitii corale. Pe langa o cariera muzicala, membrii clubului traiesc si dramele zilnice: relatii, sex si probleme sociale.

6. La egalitate cu “Glee”, “One Tree Hill” ajuns deja la sezonul 8 a avut un total de 4.23 milioane de fani. Serialul este indragit in America si urmareste povestea unor fosti adolescenti deveniti adulti care trebuie sa infrunte problemele vietii, dar invata si sa se bucure de aceasta.

5. “Parenthood” , un serial comico-dramatic familial, a fost vizionat 4.84 milioane de oameni. A avut premiera anul trecut in luna martie si se bucura in continuare de success.

4. Drama juridica “The Good Wife”, ce-l are ca producator pe celebrul regizor Ridley Scott, a fost urmarita de 10.34 milioane de telespectatori. Cu  Julianna Margulies in rolul principal, sezonul 2 este in continuare in vizorul publicului.

3. “Body of Proof”, drama medicala, numara 14.72 milioane de telespectatori. Urmareste povestea unui neurochirurg genial, Megan Hunt, careia i se schimba viata din cauza unui accident de masina.


2. Serialul politist “NCIS: Los Angeles” a fost urmarit de 15.58 milioane de fani. Serialul combina elemente dramatice militare cu proceduri politiste.

1. Drama “NCIS” este un serial ce urmareste activitatea de investigatii a unei echipe de elita. Echipa se ocupa de cazurile ce au legatura cu Marina Americana si opereaza atat pe mal, cat si in larg. 17.85 milioane au urmarit povestea victimelor.


Sursa: mattiasmalmborg.com / daemonstv.com

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies