marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 seriale care nu trebuiau ANULATE! 

Cand incepi sa urmaresti un serial, inseamna ca-ti place, ca te-ai legat cumva de el. Este o dependenta placuta, te atasezi de personaje si de poveste si traiesti cu ele cu fiecare episode difuzat. Din pacate, gusturile tale s-ar putea sa nu fie pe placul televiziunilor si sa te trezesti ca-ti anuleaza serialul preferat.

10 seriale care nu trebuiau ANULATE!

Iata zece seriale care nu trebuiau anulate:

Flash Forward


Serialul  trebuia sa fie urmatorul Lost, dar se pare ca nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, asa ca, in mai 2010, a fost anulat, dupa numai un sezon. Productia SF (adaptata dupa romanul omonim al lui Robert Sawyer) spune povestea unor oameni care pentru doua minute vad viitorul. De aici pana la salturile in viitor este doar un pas, dar agentul FBI Mark Benford n-a mai avut timp de cautari.



 

 

Scrubs

 

Srubs prezenta intr-un mod amuzant viata unor medici rezidenti. A fost unul dintre cele mai iubite show-uri televizate si fanii au fost dezamagiti sa afle ca sezonul 10 este doar un vis. Din pacate, ratingul obtinut nu a fost pe placul televiziunii si asta din cauza schimbarilor din distributie, chiar si cu Alyssa Milano cap de afis.

 

Love Monkeys

 

Tom Cavanagh (cunoscut datorita serialului Ed) este un cautator de talente muzicale. Are o abilitate aparte de a gasi diamante pe care sa le slefuiasca, dar isi pierde jobul. Din pacate filmul are doar un singur sezon si nu apucam sa ne dumirim prea bine, insa incepuse promitator, ba chiar inteligent. Ratingul scazut, deci incasarile reduse au determinat suspendarea serialului.


Carnivale

 

A fost anulat din acelasi motiv: rating scazut. Probabil ca povestea propusa, desi superb regizata, nu a fost prea bine digerata de publicul larg. In America din timpul Marii Crize Economice, doua grupuri de oameni, aparent fara nicio legatura, duc lupta bine versus rau, destin - liber arbitru, de unde nu lipsesc nci religia crestina si masonii. HBO a difuzat doua sezoane apoi a oprit filmarile.



 

 

Ghost Whisperer

 

Dupa cinci sezoane Jennifer Love Hewitt si-a luat adio de la conversatiile cu fantome. Sezonul cinci a inregistrat audiente reduse, chiar daca era lider in fiecare seara, asa ca CBS a decis ca mai bine renunta. Pacat, serialul era interesant, amuzant pe alocuri si Melinda Gordon era o prezenta placuta pe micile ecrane.



 

 

Mediumul

 

Se pare ca CBS-ul renunta la serialele cu elemente paranormale. A anulat si serialul Mediumul, cu Patricia Arquette in rolul principal. Serialul era inspirat din viata mediumului real, Allison Dubois, celebru in intreaga lume pentru abilitatile sale. Aceasta ajuta procuratura in diverse cazuri de crima. Ei bine, thrillerul paranormal s-a incheiat in ianuarie.

The O.C. (Rebel in California)

 

The O.C. a pierdut fanii atunci cand Marissa Cooper a murit si astfel s-a dus pe apa Sambetei si finalul fericit alaturi de Ryan. Cu primul sezon a catigat aproape 10 milioane de fani (2003-2004), urmand ca sezonul patru sa ramana cu 4 milioane de fani, scaderea dramatica fiind pusa si pe seama aparitiei Anatomiei lui Grey. Insa, multi au considerat ca ar mai fi fost lucruri de spus.

 

The Dresden Files

 

Serialul S.F. a fost anulat dupa primul sezon. Se pare ca publicul n-a fost atras de povestea lui Harry Dresden – vrajitor si detectiv care investiga cazurile supranaturale din orasul Chicago. Realism magic, demoni, vampiri, fantezie, thriller, mister… se pare ca acest mozaic n-a reusit sa atraga audientele, desi suna promitator. 

 

Jericho

 

Serialul Jericho a fost mai norocos si CBS-ul i-a acordat doua sezoane asta dupa ce-l anulasera inca dupa primul an. Jericho n-a reusit sa creasca numarul fanilor si s-a incheiat. Spunea povestea unui orasel din Kansas, izolat in urma unui atac nuclear. O drama SF despre o comunitate care incepe propriul razboi intern.

 



 

 

Eli Stone

 

ABC a renuntat la serviciile avocatului cu relatii la Divinitate. Eli Stone incepe sa aiba halucinatii si asa descopera ca are un anevrism. Viata i se schimba complet. Dar publicul nu vede mai departe de doua sezoane, desi serialul era amuzant, inteligent realizat si cu o distributie interesanta.

 



Modifică setările cookies