marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acești actori au jucat în scary movies, dar de fapt urăsc filmele horror

Poate că au încasat sume frumoase pe rolurile lor din filmele horror, dar nu sunt nici pe departe fani ai genului.

Acești actori au jucat în scary movies, dar de fapt urăsc filmele horror
Halloween-ul este un moment numai bun pentru a viziona un film de groază. Deși este amuzant să te sperii puțin în cea mai înfricoșătoare noapte din an, se pare că unii dintre actorii din aceste filme de groază urăsc, de fapt, să fie speriați! Destul de multe regine ale țipetelor și vedete ale filmelor de groază au recunoscut că nu se pot uita la propriile filme, pentru că sunt pur și simplu prea înfricoșătoare. Și chiar dacă horror-ul nu este genul lor preferat, cu siguranță că reacțiile lor de pe ecran sunt cu atât mai realiste!
 
Aflați ce au avut de spus acești actori despre filmele de groază.

 

 

Jamie Lee Curtis


 
Jamie Lee Curtis e cunoscută pentru rolul ei din franciza „Halloween“, dar se pare că nu este deloc o fană a filmelor de groază. Deși acest lucru face, cu siguranță, ca filmările să fie o experiență dificilă pentru ea, ea spune că, de fapt, ajută la crearea unui film mai autentic, deoarece este cu adevărat speriată. 
 
„Mă sperii ușor... Urăsc aceste filme. Le detest. Nu-mi place să fiu speriată. Așa că este un talent natural - acea conexiune emoțională autentică de a fi speriat. Te uiți cum se întâmplă asta pe ecran“, a declarat ea la Festivalul de Film de la Veneția de anul trecut.
 

Emily Blunt


 
Emily Blunt a reușit să se descurce de minune în filmele din „A Quiet Place“, dar nu este un film pe care îl va urmări în timpul liber. Actrița spune că majoritatea filmelor de groază sunt prea înspăimântătoare pentru ea și că nu reprezintă alegerea ei preferată de vizionare. Când soțul ei, John Krasinski, făcea cercetări înainte de a regiza „A Quiet Place“, ea spune că a refuzat să se uite la filme de groază cu el.
 
„Nu-mi place horror-ul, nu este ceva la care vreau să mă uit. Am reușit să văd cea mai mare parte din «Get Out» înainte de a renunța în ultima parte“, a declarat ea pentru Associated Press.
 

John Krasinski


 
La fel ca soția sa, Emily Blunt, John Krasinski nu a fost niciodată un mare fan al filmelor de groază. El spune că a fost întotdeauna prea speriat pentru a se uita la filme înfricoșătoare - dar totul s-a schimbat când a fost abordat pentru a regiza „A Quiet Place“.
 
„Nu am fost niciodată un mare fan al filmelor de groază, pentru că eram prea speriat. Ăsta este adevărul. Apoi, niște producători m-au sunat într-o zi și m-au întrebat: «Ai juca vreodată într-un film de groază?» Am spus: «Nu știu, sunt un fel de pisică speriată, dar dacă e o idee mișto, poate.» Iar ei au spus: «Ei bine, ideea este că această familie nu poate face niciun zgomot și tu trebuie să-ți dai seama de ce». Iar eu m-am gândit: «Asta e o replică cât se poate de bun㻓, a povestit el pentru „The Guardian“.
 

Jennifer Lawrence


 
La începutul carierei sale, Jennifer a recunoscut că nu era un mare fan al filmelor de groază. Ea spune că a acceptat rolul din „House at the End of the Street“ tocmai pentru a o ajuta să treacă peste teama de a viziona filme de groază.
 
„În viața reală, sunt îngrozită de filmele de groază. Dacă vreau să mă uit la unul, trebuie să-mi planific următoarele trei luni din viață, pentru că știu că o să-mi fie frică de orice - frică de întuneric, frică de propria umbră... M-am gândit că dacă aș avea experiența de a juca într-unul, m-ar face să mă tem mai puțin să le văd“, a declarat ea pentru revista „more!“.
 

Toni Collette


 
Toni Collette a ajuns la statutul de regină a țipetelor, datorită rolurilor sale din filme precum „The Sixth Sense“, „Hereditary“ și „Krampus“, dar se pare că se uită foarte rar la ele. De fapt, Toni spune că a cumpărat odată „The Shining“ pe DVD, dar nu l-a scos niciodată din ambalaj. Actrița spune că pur și simplu nu este o fană a filmelor de groază și că acceptă rolurile doar pentru că de multe ori le consideră „provocatoare“ și „complicate“.
 
„Nu-mi plac filmele de groază... Sunt prea pietrificată ca să mă uit la filme de groază!“, a spu Toni pentru „The Guardian“.
 

Christopher Lee


 
Regretatul Christopher Lee nu era un fan al filmelor de groază moderne, dar nu pentru că i-ar fi fost frică. Înainte de a se stinge din viață în 2015, legendarul actor - care a jucat în filme precum „Horror of Dracula“ și „The Curse of Frankenstein“ - a declarat că filmele de groază din zilele noastre sunt prea exagerate.
 
„Mi se pare dezgustător ce se face acum. Sângele este peste tot pe ecran ca o avalanșă - mutilarea - lucruri îngrozitoare, și pur și simplu nu-mi place asta... Ceea ce nu vezi este mult mai înfricoșător decât ceea ce vezi“, a declarat Christopher pentru CNN.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies