marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Conjuring 2 este lider de box-office in SUA: scenele care i-au captivat pe americani din horror-ul cu Vera Farmiga

Filmul de groaza "The Conjuring 2" domina box-office-ul nord-american in primul sau weekend in cinematografe, in timp ce in Statele Unite a avut loc duminica cel mai grav atac dupa 11 septembrie 2001, relateaza AFP.

The Conjuring 2 este lider de box-office in SUA: scenele care i-au captivat pe americani din horror-ul cu Vera Farmiga

"The Conjuring 2", avand-o in distributie pe Vera Farmiga, a avut incasari de 40,35 milioane de dolari in primul sau week-end pe ecrane, potrivit datelor preliminare furnizate de compania Exhibitor Relations.

O alta noutate "Warcraft: The Beginning", in regia lui fiului lui David Bowie, Duncan Jones, a obtinut 24,4 milioane de dolari in trei zile de prezenta in cinematografe, ocupand locul al doilea. Bazat pe jocul video de succes "World of Warcraft", filmul avand-o in distributie Paula Patton prezinta confruntarea dintre oameni si orci.

 

Pe locul al treilea se afla filmul de actiune cu iluzionisti, "Now You See Me 2", cu Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg si Woody Harrelson, un alt new entry, cu incasari de 23 de milioane de dolari.

Cei patru supereroi din "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" (Testoasele Ninja 2), cu Megan Fox in distributie, pierd trei locuri in a doua saptamana de proiectii in cinematografe, ajungand pe locul al patrulea, cu incasari de 14,8 milioane de dolari, in pofida distribuirii in peste 4.000 de sali de cinema.

Mutantii din "X-Men: Apocalypse", un film in regia lui Bryan Singer, cu Jennifer Lawrence, James McAvoy si Michael Fassbender in distributie, coboara pe locul al cincilea, obtinand incasari de 10 milioane de dolari dintr-un total de 136,4 de milioane in trei saptamani de prezenta in cinematografe.

 

Sursa: Agerpres
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies