marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jake Gyllenhaal: actorul a ajuns de nerecunoscut dupa ce a slabit 10 de kilograme pentru un nou film

Jake Gyllenhaal a atras atentia tuturor la Hollywood Film Awards.Toti cei prezenti au putut observa ca starul a slabit dramatic in ultima perioada, la fel cum s-a intamplat cu actorul Matthew McConaughey in urma cu un an, acesta din urma ajungand de nerecunoscut dupa ce a slabit peste 20 de kilograme pentru rolul din filmul "Dallas Buyers Club.

Jake Gyllenhaal: actorul a ajuns de nerecunoscut dupa ce a slabit 10 de kilograme pentru un nou film

Potrivit Daily Mail, Jake Gyllenhaal se afla in aceeasi situatie, el slabind aproximativ zece kilograme pentru rolul din thrillerul "Nightcrawler", in care interpreteaza rolul unui jurnalist insarcinat cu investigarea criminalitatii din Los Angeles, alaturi de Bill Paxton si Rene Russo, in regia lui Dan Gilroy.

Jake Gyllenhaal, considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, a renuntat si la celebra sa barba pentru noul rol, astfel ca urmarile noii diete se pot observa foarte bine pe figura starului.



"Cred ca Lou (n.r. - numele personajului sau) trebuie sa fie "infometat" atat la propriu, cat si la figurat, deci am decis ca trebuie sa experimentez si eu asta - sa-mi fie intotdeauna foame. Actiunea filmului se deruleaza intr-un loc ce pare a fi un desert din toate punctele de vedere, opulenta pe de o parte, dar si imensitate si singuratate, pe de alta parte. Cred ca am slabit in jur de 10 kilograme in total", a declarat actorul in varsta de 32 de ani pentru US Weekly.

 

 

 


Jake Gyllenhaal a fost fotografiat si in timpul filmarilor pentru pelicula "Nightcrawler", el fiind, de asemenea, greu de recunoscut.


Din galeria actorilor care au slabit drastic pentru un rol fac parte Christian Bale, pentru rolul insomniacului din "Masinistul" (2004) si, mai recent, Matthew McConaughey, care joaca rolului unui bolnav de SIDA in "Dallas Buyers Club" (2013).

 

Jake Gyllenhaal a fost prezent la gala Hollywood Film Awards, care marcheaza lansarea oficiala a sezonului premiilor hollywoodiene, ce se incheie in mod traditional cu decernarea premiilor Oscar.

 

Jake Gyllenhaal in octombrie 2013

 

 


La gala de luni seara, actorul Matthew McConaughey a primit un trofeu pentru rolul din filmul "Dallas Buyers Club", el fiind considerat unul dintre candidatii cu mari sanse la Oscarul pentru cel mai bun actor gratie rolului unul bolnav de SIDA care lupta cu aceasta maladie.
Jake Gyllenhaal, care a facut o pauza in cariera dupa thrillerul SF "Source Code", lansat in aprilie 2011, a revenit pe marile ecrane in luna septembrie, cu pelicula "End of Watch", in care interpreteaza rolul unui politist din Los Angeles si in care ii are ca parteneri pe Michael Pena, Anna Kendrick si America Ferrera.

 

Jake Gyllenhaal in iunie 2013


Jake Gyllenhaal, provenind dintr-o familie de cineasti, s-a facut remarcat in filmul cult "Donnie Darko", in 2001, iar rolul din SF-ul "The Day After Tomorrow - Unde vei fi poimaine?", din 2004, l-a propulsat la statutul de star international, confirmat ulterior de evolutia sa din mult comentatul "Brokeback Mountain - O iubire secreta" (2005), in care a jucat alaturi de regretatul Heath Ledger, dar si de Anne Hathaway. Jake Gyllenhaal a aparut recent pe marele ecran alaturi de Anne Hathaway in "Love and Other Drugs" si in thrillerul SF "Source Code".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies