marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey a luat-o pe urmele lui Christian Bale: 9 actori care au slabit dramatic si si-au pus viata in pericol

Actoria presupune multe sacrificii, putine dintre ele cunoscute de public, iar printre acestea este metoda extrema de a pierde sau castiga greutate corporala pentru cate un film. Matthew McConaughey este cel mai recent actor care se adauga grupului celor care au depus efort considerabil si au pierdut multe kilograme.

Matthew McConaughey a luat-o pe urmele lui Christian Bale: 9 actori care au slabit dramatic si si-au pus viata in pericol


1. Curtis "50 Cent" Jackson
In filmul din 2011 al lui Mario Van Peebles, "All Things Fall Apart", 50 Cent l-a interpretat pe Deon, un jucator de rugby cu mare potential, dar care sufera de cancer. Pentru acest rol, 50 Cent a slabit cu peste 22 de kilograme.



2. Christian Bale
Desi a castigat un Oscar pentru interpretarea sa din "The Fighter", Bale a avut de facut si sacrificii, printre care si o slabire dramatica pentru rolul lui Dicky Eklund, un sportiv cu o dependenta de droguri. "Nu m-am urcat niciodata pe cantar," a afirmat actorul. "Nu am vrut sa fie vorba de numere, ci de aspect." Intr-adevar, acel Christian Bale care apare pe ecran este cu totul altul decat cel din "The Dark Knight". Tot Bale s-a mai incumetat la inca o astfel de provocare in "The Machinist", rol pentru care a pierdut peste 28 de kilograme.


3. Colin Farrell
Pentru rolul fotojurnalistului care sufera de sindrom post-traumatic din "Triage", Farrell si-a fixat o dieta care a constat numai in peste, cafea si suc. Actorul a slabit 20 de kilograme.

4. Matt Damon
In "Courage Under Fire", Damon joaca rolul unui medic militar disparut in misiune. A alergat zilnic si a mentinut o dieta care a constat in pui, oua si un cartof copt pe zi, impreuna cu o cantitate considerabila de cafea si tigari, fapt care a rezultat in pierderea a 18 kilograme.

5. Matthew Fox
Pentru filmul "Alex Cross", Fox s-a pregatit intensiv pentru rolul lui Picasso, un asasin care ia parte la lupte ilegale. "A constat in antrenamente pana la punctul in care mi s-a facut rau," a declarat actorul despre cele 18 kilograme pierdute.

6. Matthew McConaughey
In "Dallas Buyers Club", McConaughey interpreteaza rolul lui Ron Woodruff, un cowboy texan diagnosticat cu HIV si care nu mai are decat o luna de trait. Cu ajutorul unui antrenament cardio si a dietei, actorul a pierdut aproape 18 kilograme.

7. Michael Fassbender
Pentru rolul lui Bobby Sands ("The Hunger"), un detinut irlandez care devine liderul unei greve de foame, Fassbender a pierdut 19 kilograme dupa ce a adoptat o dieta de 600 de calorii pe zi, cu nuci si fructe de padure din plin.

8. Seth Rogen
Cu ajutorul unui antrenor personal, Rogen a slabit 18 kilograme pentru rolul sau din "The Green Hornet".

9. Tom Hanks
In "Philadelphia", Hanks joaca rolul unui avocat care sufera de SIDA. Pentru film, actorul a slabit aproape 13 kilograme, insa sacrificul a parut sa se merite - Hanks a castigat un Oscar pentru interpretarea sa. Acelasi Tom Hanks a mai apelat la aceasta metoda extrema de slabire brusca pentru filmul "Cast Away", cand a trebuit sa se ingrase cu 50 de kilograme initial, pentru ca apoi sa piarda toata aceasta greutate pe masura ce filmul inainte, ilustrant astfel starea treptat deteriorata a naufragiatului Chuck Noland.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies