marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Michael Jace, cunoscut din serialul The Shield, acuzat oficial ca si-a ucis sotia: tragedia care a zguduit lumea filmului

Actorul american Michael Jace, cunoscut pentru rolurile interpretate in serialul "The Shield" si in lungmetrajul "Forrest Gump", a fost pus in mod oficial sub acuzare, joi, pentru uciderea cu o arma de foc a sotiei sale, in timpul unei dispute ce a avut loc in resedinta din Los Angeles a cuplului.

Actorul Michael Jace, cunoscut din serialul The Shield, acuzat oficial ca si-a ucis sotia: tragedia care a zguduit lumea filmului

 

Michael Jace, in varsta de 51 de ani, a fost arestat marti dimineata in vila lui din Los Angeles, dupa ce a impuscat-o mortal pe sotia sa, April.


Actorul a telefonat el insusi la serviciile de urgenta, luni seara, spunandu-i operatorului ca a tras focuri de arma asupra sotiei sale, in varsta de 40 de ani, afirma site-ul TMZ.com. "Mi-am ucis sotia", ar fi declarat actorul pentru politia locala. Mai multe focuri de arma au fost trase in timpul acelui incident, precizeaza Los Angeles Times, care a subliniat ca sotia actorului ajunsese acasa cu putin timp inainte de a fi ucisa, dupa ce il luase pe fiul cuplului de la un antrenament sportiv.

 


 

Cei doi copii ai cuplului, ambii cu varste mai mici de 10 ani, au fost luati de reprezentantii Serviciului pentru protectia copilului, potrivit unui politist din Los Angeles. Michael Jace a fost casatorit anterior cu Jennifer Bitterman, de care a divortat in 2002. Fosta lui sotie l-a acuzat de violenta conjugala, potrivit unor documente judiciare citate de Los Angeles Times si TMZ.com, si a spus ca Michael Jace a amenintat-o ca o va ucide.

 


 

 

 

 

Actorul avea datorii foarte mari, iar un vecin al sau a declarat pentru LA Times ca incerca sa isi gaseasca de munca dupa incheierea serialului "The Shield". Michael si April Jace urmau sa sarbatoreasca implinirea a 11 ani de la casatorie.
 

 

Michael Jace este cunoscut gratie rolului din serialul "The Shield", dar s-a remarcat si in filmele "Planeta maimutelor/ Planet of the Apes", "Forrest Gump" si "Jocuri la nivel inalt/ State of Play". Printre celelalte productii TV in care a jucat se afla serialele "Southland", "Burn Notice" si "The Mentalist".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies