marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul român Sebastian Stan e considerat a fi cel mai versatil star Marvel 

A fost Captain America, Tommy Lee, Soldatul Iernii și, în curând, „A Different Man“. Adică personaje dintre cele mai diverse, pentru care movieweb.com îl aplaudă drept cel mai versatil star de cinema.

Actorul român Sebastian Stan e considerat a fi cel mai versatil star Marvel
Dacă unii actori își găsesc rapid nișa și sunt capabili să cadă în zona lor de confort, interpretând același tip de personaj în filmografia lor, alții își construiesc reputația pe măsură ce își cimentează credibilitatea prin modul în care își pot dezvolta abilitățile în fiecare rol. Aceasta din urmă denotă versatilitatea artistului, capacitatea lui de-a îmbrăca mereu un alt personaj, contradictoriu celui precedent.
 
Tânăr, ambițios, dar și foarte talentat, actorul român Sebastian Stan și-a făcut un nume la Hollywood, uimind deja cu varietatea personajelor sale.
 
Deși ar putea fi strâns asociat cu perioada petrecută la Studiourile Marvel, de la „Captain America: The First Avenger“ la cel mai recent „The Falcon & The Winter Soldier“, Sebastian Stan a muncit din greu pentru a-și extinde capacitățile ca interpret. Mai mult, el se mândrește cu o diplomă de licență în arte plastice în actorie, care atestă că deține instrumentele potrivite pentru a-și ridica cariera la următorul nivel. 

 
Și iată cum, după experiența sa actoricească din filmele cu supereroi de benzi desenate, a plonjat într-o gamă variată de filme pentru micul și marele ecran. Căci ne amintim de el și în „Lege și ordine“ și „Gossip Girl“, dar și în „I, Tonya“, „Once Upon a Time“ ori în mai recentele „Fresh“ și „Pam & Tommy“ – unde joacă rolul iubitului Pamelei Anderson, rockerul Tommy Lee. O colecție extinsă de roluri susține ideea că Stan este cel mai versatil actor din Marvel Cinematic Universe.
 
Următorul său proiect este thrillerul „A Different Man“, al casei de producție indie A24, unde îi dă replica lui Renate Reinsve (pe care o știm din „The Worst Person in the World“ și „The Governess“). Povestea din film este cea a unui bărbat care trece printr-o operație de reconstrucție facială, pentru a putea începe o viață nouă. Însă, după operație el devine obsedat de actorul care-l joacă într-o piesă de teatru bazată pe fosta sa viața de dinainte de operație.

 
Să mai spunem și că, recent, Sebastian Stan a apărut în „Variety“ alături de Jennifer Aniston. Asta după ce a apărut și în luna ianuarie, vorbind despre producția „Pam & Tommy“.
 
Foto: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies