marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Capitanul America: Razboinicul iernii continua sa fie lide de box-office in SUA: ce incasari spectaculoase a facut filmul in care apare Sebastian Stan

Thrillerul SF "Capitanul America: Razboinicul iernii", de Anthony Russo si Joe Russo, cu actorul Sebastian Stan, se mentine pe primul loc in box office-ul nord-american pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 41,3 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Capitanul America: Razboinicul iernii continua sa fie lide de box-office in SUA: ce incasari spectaculoase a facut filmul in care apare Sebastian Stan

Dupa evenimentele din cel mai recent film al francizei "Razbunatorii" (2012), Steve Rogers (Chris Evans) traieste in Washington, incercand sa-si afle locul in lumea moderna, dupa ce a petrecut cateva decenii inghetat in zapezile Arcticii. Dar, dupa ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeste implicat intr-un mister ce ar putea pune in pericol intreaga lume. Alaturi de Vaduva Neagra (Scarlett Johansson), eroul incearca sa afle adevarul pana nu este prea tarziu, ceea ce il va arunca in lupta impotriva unui adversar redutabil si in acelasi timp familiar, Razboinicul iernii, interpretat de actorul de origine romana Sebastian Stan.


 
Filmul de animatie "Rio 2", de Carlos Saldanha, debuteaza pe locul al doilea in clasament, cu incasari de 39 de milioane de dolari. Blu (cu vocea lui Jesse Eisenberg), Jewel (cu vocea lui Anne Hathaway) si cei trei pui ai lor traiesc, domesticiti, viata perfecta in orasul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, insa, ca este timpul ca puii sa invete sa traiasca in salbaticie, ca orice pasare libera, si astfel propune familiei sa se aventureze cu totii in padurea Amazonului. In vreme ce Blu se straduieste sa se integreze intre noii vecini, incepe sa se teama ca i-ar putea pierde pe Jewel si pe pui, intelegand ca acestia ar putea prefera salbaticia.

 

Filmul horror "Oculus", de Mike Flanagan, intra in box office nord-american direct pe locul al treilea, cu incasari de 12 milioane de dolari de vineri pana duminica. O femeie incearca sa-si scape fratele de la inchisoare si sa-i dovedeasca nevinovatia. El a fost acuzat si condamnat pentru crima, dar sora lui vrea sa demonstreze ca acea moarte a fost cauzata de un fenomen supranatural.

 


 

 

Sursa: Mediafax.ro



Modifică setările cookies