marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Rupert Friend s-a impuscat din greseala in cap, in timpul filmarilor pentru lugmetrajul "Hitman:Agent 47"

Actorul britanic Rupert Friend s-a impuscat din greseala in cap, pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Hitman: Agent 47".

Actorul Rupert Friend s-a impuscat din greseala in cap, in timpul filmarilor pentru lugmetrajul Hitman:Agent 47

Rupert Friend a tras din greseala un glont orb, dar a atins pamantul si l-a lovit in fata, in timpul filmarilor. Din fericire, rana nu a fost serioasa, iar regizorul filmului, Aleksander Bach, va folosi inregistrarea video, relateaza stirileprotv.ro

"M-am impuscat in cap. Tragi gloante oarbe, dar armele arunca alama adevarata, cartuse fierbinti. Au cam 400 de grade. Cartusele au iesit, au atins pamantul, au ricosat si m-au lovit la cap, care era descoperit. A fost bine in cele din urma, ceea ce ma surprinde, pentru ca am mai avut rani la cap inainte si au sangerat ingrozitor", a declarat actorul pentru New York Post.

 


Aceasta nu este prima data cand Friend se raneste pe platourile de filmare. Anterior, actorul a suferit un accident in timp ce filma pentru serialul "Homeland" si s-a ales cu o cicatrice pe gat, cauzata de o arsura.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies