marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita care i-a facut pe americani sa planga alaturi de Macaulay Culkin in filmul My Girl. El a ajuns un dezastru, uite ce s-a intamplat cu Anna Chlumsky

De la tanara inocenta care plangea dupa Macaulay Culkin in filmul My Girl, Anna Chlumsky a ajuns la 34 de ani o actrita plina de sex appeal. In timp ce Macaulay Culkin a disparut de pe harta si si-a dezamagit milioane de fani cu iesirile sale, partenera sa din pelicula My Girl din 1991 a revenit in forta in seriaul Veep si a surprins pe toata lumea.

Actrita care i-a facut pe americani sa planga alaturi de Macaulay Culkin in filmul My Girl. El a ajuns un dezastru, uite ce s-a intamplat cu Anna Chlumsky

Nascuta in Chicago, 1980, Anna Chlumsky, model de la 10 luni,  a devenit faimoasa in SUA la 11 ani cu rolul din drama My Girl - primul ei film din cariera in care juca alaturi de Macaulay Culkin un adevarat star pe atunci dupa ce lansase cu un an in urma Home Alone.


Actrita i-a impresionat pe critici si cinefili cu rolul Vadei, o fata cu apucaturi baietoase si cam ipohondra, care locuieste intr-o casa excentrica impreuna cu tatal ei Harry, antrepenor de pompe funebre. Avand impresia ca tatal ei nu-i mai acorda atentie, Vada se apropie din ce in ce mai mult de Thomas J. ( Macaulay Culkin), cel mai bun prieten al ei.


Povestea cu final tragic si emotionanta a celor doi copii care a adus pe marele ecran si primul sarut pentru Macaulay Culkin si Anna Chlumskya i-a cucerit pe americani la inceputul anilor '90. Pentru Anna Chlumsky care pana atunci se ramarcase doar cu reclame prin diverse reviste, filmul a reprezentat primul ei moment de glorie. Filmul despre cum se vede viata si moartea prin ochii unui copil a facut pe multi sa planga in cinematografe iar mai tarziu in fata micilor ecrane.

Macaulay Culkin (11 ani)  si Anna Chlumskya (11 ani)  in My Girl (1991)

Actrita a aparut si in partea a doua de la  My Girl lansata in 1994, insa cariera ei s-a stins mai repede dacat ai scrie Macaulay Culkin, in timp ce tanarul ei partener de pe marele ecran a crescut in popularitate. Rolurile s-au inversat insa 18 ani mai tarziu.


Actrita a revenit cu filme ca In the Loop( 2009) si serialul Cupid.  A mai jucat in serii ca Law & Order si White Collar iar de de ani joaca in aclamatul serial Veep, produs de HBO. Seria este o comedie cu Julia Louis-Dreyfus in rolul fostei doamne senator Selina Meyer care devine vicepresedinte si descopera ca acest post nu este deloc asa cum si l-a imaginat. Anna Chlumsky joaca rolul sefului ei de personal.


Anna Chlumskya la premiera serialului Veep


 


Macaulay Culkin isi soca milioane de fani cu aceste imagini in luna februarie 2012

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies