marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita Salma Hayek l-a innebunit pe regizorul Oliver Stone la premiera filmului Savages din Londra

Regizorul Oliver Stone nu si-a putut tine mainile departe de corpul frumoasei actrite Salma Hayek. Cei doi au fost insotiti de John Travolta si Benicio Del Toro la premiera din Londra a celui mai recent film al lor -  Savages.

Actrita Salma Hayek l-a innebunit pe regizorul Oliver Stone la premiera filmului Savages din Londra

Fotografii prezenti la eveniment l-au surprins pe regizorul Oliver Stone aranjandu-i decolteul Salmei Hayek. Actrita de 46 de ani a purtat o rochie cambrata cu un decolteu generos si a ras la gesturile regizorului american. La intalnirea cu jurnalistii britanici au luat parte si colegii Salmei din “Savages”, actorii John Travolta (58 de ani) si Benicio Del Toro (45 de ani).

 

Oliver Stone, un veteran al Razboiului din Vietnam, este cunoscut pentru filmele sale cu miza ideologica, fiind dublu castigator al Oscarului, pentru regia filmelor "Plutonul" (1986) si "Nascut pe 4 iulie" (1989). Stone a mai luat un Oscar pentru scenariul de la  Midnight Express (1978).  Incepand cu "JFK" pana la "Nascuti asasini", filmele lui Stone au generat mereu controverse.



In aceasta toamna Oliver Stone a reintrat in atentie cu filmul Savages, cu care se intoarce la stilul care l-a facut celebru.


"Acest film ne aduce aminte de perioada lui de glorie, cand era unul dintre cei mai buni regizori ai generatiei sale. Este uimitor sa lucrezi alaturi de el, este inteligent, exigent, dar in acelasi timp isi pastreaza doza de nebunie care-l face genial" a spus Donna Langley, co-presedintele studiourilor Universal care au produs Savages.


Filmul in care Salma Hayek este alaturi de Benicio Del Toro la conducerea unui grup mafiot aduce in prim plan doua carteluri de droguri. Din distributie mai  fac parte Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Emile Hirsch, Demian Bichir, Joel David Moore, Mia Maestro.

Pelicula a atras atentia atat prin distributia sa impresionanta cat si prin scenele sale violente si extrem de sexuale. Savages prezinta povestea a doi tineri care locuiesc pe o plaja din California, traiesc pe picior mare din cultura si traficul de marijuana si impart aceeasi iubita. Totul se dezlantuie atunci cand aceasta este rapita de un cartel de droguri rival.


Filmul ruleaza si in cinematografele din Romania.



 


John Travolta a atras si el atentia fotografilor cu parul sau tuns intr-un stil ciudat si vopsit in doua culori negru si roscat. In 2013, acesta va lansa un film alaturi de Robert De Niro, numit Killing Season in care joaca rolul unui veteren al razboiului bosniac ce cauta sa se razbune pe un fost soldat american ( De Niro).

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies