marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Frumusetile cu care se mandreste filmul romanesc. Cele mai sexy actrite nominalizate la Oscarurile romanesti in acest an

Doua dintre cele mai apreciate tinere actrite din Romania au intrat in cursa pentru cea mai buna actrita la premiile Gopo din 2012 sau Oscarurile romanesti. Ada Condeescu si Ana Ularu au reusit sa impresioneze pe toata lumea cu prestatiile lor senzationale din Loverboy, respectiv Periferic.

Frumusetile cu care se mandreste filmul romanesc. Cele mai sexy actrite nominalizate la Oscarurile romanesti in acest an

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Sunt tinere, frumoase, talentate si stilate. Ada Condeescu si Ana Ularu se afla alaturi de veterana Nastasa Raab in competitia pentru titlul de cea mai buna actrita din 2011.

 

La 23 de ani, Ada Condeescu este printre cele mai apreciate actrite din Romania. Dupa ce a impresionat publicul in pelicula "Eu cand vreau sa fluier, fluier", regizata de Florin Serban, in care a jucat alaturi de George Pistereanu, Ada a facut inca un rol minunat

 

Ada a uimit anul trecut in Loverboy, in care a demonstrat cat de matura este ca actrita, in rolul lui Veli ,o adolescenta care se indragosteste de un tanar extrem de periculos, interpretat de George Pistereanu. Cei doi actori se afla la a doua colaborare. Filmul are in centru povestea lui Luca (George Psiterenau), un tanar de 20 de ani, care seduce femei pentru a le pasa unei retele de prostitutie, insa se indragosteste de una din potentialele sale victime (Veli). \In regia lui Catalin Mitulescu, filmul ii mai are in distributie pe Bogdan Dumitrache, Clara Voda, Coca Bloss, Ion Besoiu, Remus Margineanu si Alexandru Mititelu.


GALERIE FOTO:35 de imagini de la Gopo Fashion Night: actritele romance care au impresionat pe covorul rosu

 


Ada Condeescu


Pentru rolul din Loverboy,  Ada a fost deja premiata la Festivalul de Film de la Sarajevo, unde a fost numita cea mai buna actrita si a impartit scena cu staruri ca Angelina Jolie, Brad Pitt sau Michael Fassbender.

 

Ada Condeescu s-a nascut la 2 Iulie 1988. Are 22 de ani si studiaza actoria  la U.N.A.T.C. Bucuresti. A reusit pana acum sa participe la multe cursuri de actorie si coregrafie in mai multe tari. Pasul spre actorie a venit firesc, crescand intr-un mediu artistic. Viata ei s-a schimbat complet dupa ce a primit rolul din "Eu cand vreau sa fluier, fluier", in care a jucat- pe Ana, o tanara studenta la Sociologie, care isi face practica intr-un penitenciar. Aici, il va intalni pe Silviu (George Pistereanu), un detinut de care se va indragosti.Actrita a marturisit in nenumarate randuri ca acest film i-a schimbat perspectiva asupra vietii si mai ales asupra detinutilor, pentru ca a avut acces direct la mentalitatea lor.

Ana Ularu

 

Ana Ularu este una dintre cele mai prolifice actrite ale generatiei ei. Aflata in mediul cinematografic de la 9 ani, Ana a avut timp sa isi consolideze o cariera impresionanta, iar astazi la 26 de ani este considerata o actrita stralucitoare cu un viitor excelent in fata. Ana a atras atentia publicului in piesa "Lolita", unde l-a avut coleg pe Stefan Iordache, unul dintre mentorii sai. Au urmat rolurile din "Maria" si "Italiencele", care au pus-o pe lista celor mai talentate tinere actrite din Romania.

 

Ana Ularu este considerata una dintre sperantele teatrului si cinematografiei romanesti. Din CV-ul ei fac parte filme apreciate ca "Hartia va fi albastra" sau serialul "Cu un pas inainte", dar marea lovitura a dat-o cu Periferic. Rolul Matildei este unul dintre cele mai grele din cariera ei, dar efortul sau n-a ramas trecut cu vederea si a fost nominalizata la Premiile Gopo din acest an, pentru cea mai buna actrita.

 

 

Ana Ularu este unul dintre cei zece actori europeni selectionati in programul Shooting Stars, in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin in 2012, un program din care au facut parte in trecut actori ca Daniel Craig si Rachel Weisz. Alaturi de Ana Ularu, din programul Shooting Stars 2012 mai fac parte: Adele Haenel (Franta), Anna Maria Mühe (Germania), Antonia Campbell-Hughes (Irlanda), Hilmar Guðjónsson (Islanda), Isabella Ragonese (Italia), Jakub Giersza? (Polonia), Bill Skarsgård (Suedia), Max Hubacher (Elvetia) si Riz Ahmed (Marea Britanie).

 

Periferic, unul dintre cele mai premiate filme din ultimii ani, a reusit sa stranga cele mai multe nominalizari la Premiile Gopo din 2012, nu mai putin de 12, printre care si pentru cel mai bun film, cea mai buna actrita in rol principal, cel mai bun regizor si cea mai buna imagine.


Filmul regizat de Bogdan George Apetri ii are in distributie pe Ana Ularu,  Mimi Branescu, Andi Vasluianu si este povestea Matildei, o tanara eliberata din inchisoare care planuieste sa fuga din tara. Pelicula a avut un buget de 850.000 de euro.

Sursa foto: Getty/ Facebook

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies