marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acum este un pachet de muschi si un sex-simbol, insa in trecut era de nerecunoscut. Cum arata Daniel Craig inainte sa devina James Bond

Are 47 de ani, dar joaca perfect rolul celui mai seducator spion, James Bond. Daniel Craig are atitudinea si look-ul perfecte pentru a da viata unui asemenea personaj, insa nu multi stiu cum arata el in trecut.

Acum este un pachet de muschi si un sex-simbol, insa in trecut era de nerecunoscut. Cum arata Daniel Craig inainte sa devina James Bond

Actorul britanic este vazut drept un simbol al elegantei britanice, insa imaginea lui din trecut era una total opusa celei de acum. Imaginea cu care ne-a obisnuit, cea in care apare in costum croit perfect si cu atitudine de agent infailibil nu a fost dintotdeauna marca inregistrata pentru star.

Cand si-a facut debutul in cinematografie, era un tanar blondut de 24 de ani cu silueta alungita si zvelta, care miza pe impactul ochilor patrunzatori pentru a face roluri bizare, care sa ii scoata in evidenta si talentul actoricesc.
 

 

Craig a avut nevoie de 10 ani si o scena ajunsa deja celebra printre admiratoare, cea in care iese din apa marii intr-un sort albastru in Casino Royale, pentru a cuceri instantaneu inimile femeilor. Dar pana la urma i-a reusit. Pe doamne le-a castigat prin look, pe domni, prin atitudine.

 

Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies