marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig, in prima imagine din SPECTRE: cum arata o scena spectaculoasa din urmatorul film cu James Bond

Filmarile la noul film James Bond au inceput si se defasoara in aceasta perioada in Austria. Producatorii de la Sony au lansat deja primele imagini, intr-un scurt clip de de la filmari.

Daniel Craig, in prima imagine din SPECTRE: cum arata o scena spectaculoasa din urmatorul film cu James Bond

 

Sam Mendes si echipa sa, in frunte cu starul filmului, Daniel Craig au inceput munca la noul film cu agentul 007. SPECTRE  se anunta si mai spectaculos decat Skyfall, iar prima secventa de actiune arata foarte bine.  In imagini, Daniel Craig apare cu arma in mana, imbracat sport, in timpul unei urmariri in munti, ce are ca scop capturarea organizatiei teroriste SPECTRE.

 

 

"Spectre" este noul titlul si este un acronim pentru Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, o organizatie terorista globala fictiva care apare in romanele scrise de Ian Fleming. Organizatia este condusa de genialul terorist Ernst Stavro Blofeld. Aceasta organizatie a aparut prima data in romanul Thunderball (1961) si in filmul Dr. No (1962).

 

Noile nume confirmate sunt Christoph Waltz, despre care ca va juca rolul eroului negativ principal, numit Oberhauser. O alta surpriza placuta este distribuirea lui Andrew Scott in rolul Denbigh. Scott este cunoscut publicului larg din serialul "Sherlock", unde il joaca pe Moriarty, alaturi de Benedict Cumberbatch.


Spectre este noul film din seria James Bond, cu Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Dave Bautista, Andrew Scott. Flmul se va lansa in Romania pe 23 octombrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies