marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Acum totul este diferit": Angelina Jolie dezvaluie secretele casatoriei cu Brad Pitt. Revista Vanity Fair o numeste femeia anului

Angelina Jolie a vorbit despre casatoria ei cu Brad Pitt, despre cum este relatia lor acum si despre noua cariera pe care ar putea sa o imbratiseze, in ultimul numar al revistei Vanity Fair. Aceasta apare si pe coperta revistei. iar in material cei de la Vanity Fair o numesc "femeia anului".

Acum totul este diferit : Angelina Jolie dezvaluie secretele casatoriei cu Brad Pitt. Revista Vanity Fair o numeste femeia anului

Angelina Jolie a vorbit pentru prima data despre casatoria ei cu actorul Brad Pitt si despre modul in care s-a schimbat relatia lor.  "Chiar este diferit", a spus Angelna despre relatia ei dupa casatorie. "Este frumos sa fim sot si sotie". Ea a mai declarat: "Copiii nostri nu se asteapta niciodata sa ne certam. Si totusi, daca asta se intampla, ne-au rugat in juramintele de la casatorie sa ne spunem <<imi pare rau>> daca ajungem la astfel de discutii."

 

 

Angelina si-a gasit un nou tel prin activitatea umanitara pe care o desfasoara de multa vreme. Acum recunoaste ca exista posibilitatea sa isi contureze o cariera in politica. "Cand faci actiuni umanitare intelegi ca politica are un loc foarte important. Pentru ca daca vrei sa faci o schimbare radicala, ai o responsabilitate foarte mare. Dar nu stiu in care ipostaza as fi mai folositoare. Sunt constienta de ceea ce fac zi de zi ca si meserie si cred ca asta imi ocupa foarte mult timp. Nu stiu cat timp mi-ar mai ramane pentru alte activitati", a spus actrita pentru Vanity Fair.

 

 

In afara de cariera ei infloritoare, activitatea umanitara ii ocupa din ce in ce mai mult timp. Intrebata daca se simte atrasa de politica, Angelina a spus "sunt deschisa", lasand loc de multe interpretari. Actrita revine in rol de regizor al filmului "Unbroken", in care este vorba despre eroul din al Doilea Razboi Mondial, Louis Zamperini. Filmul se va lansa in luna decembrie a acestui an.

 

Urmatorul ei film in calitate de actrita este "By The Sea", o poveste romantica. In acest film joaca din nou alaturi de Brad Pitt acesta fiind al doilea film in care joaca impreuna, dupa Mr. and Mrs. Smith (2005). "Multi prieteni ne-au intrebat daca am innebunit, sa jucam intr-un film despre un cuplu casatorit, cu probleme mari emotionale si de comunicare, pe care tot eu il regizez" a mai spus Jolie.

 

 

Cu actiunea plasata la mijlocul anilor '70, in Franta, "By The Sea" o aduce pe Angelina Jolie in rolul Vanessei, o fosta dansatoare si Brad Pitt este sotul ei, Roland, un scriitor american. Acestia calatoresc prin tara, insa aceasta aventura ii indeparteaza si mai mult unul de celalalt. Dar atunci cand se retrag la un hotel local pe marginea apei, acestia devin atrasi de viata localnicilo si in acelasi timp, incearca sa se regaseasca.

 

Sursa foto: Vanity Fair/ Getty Images


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies