marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt, invitat in show-ul lui Zach Galifianakis, "Between Two Ferns". Actorul a fost tinta unor ironii legate de mariajul cu Angelina Jolie

Actorul american Brad Pitt a devenit foarte repede dezgustat de intrebarile pe care artistul de comedie Zach Galifianakis i le-a adresat in emisiunea de satira "Between Two Ferns" si, la finalul interviului, a scuipat o guma de mestecat in directia starului francizei "Marea mahmureala".

Brad Pitt, invitat in show-ul lui Zach Galifianakis, Between Two Ferns . Actorul a fost tinta unor ironii legate de mariajul cu Angelina Jolie

Starul hollywoodian a dezvaluit foarte putine lucruri in acest interviu, in timpul caruia Zach Galifianakis i-a adresat numeroase intrebari ofensatoare si lipsite de sensibilitate, care au vizat mai ales relatia cu Angelina Jolie, cu care Pitt s-a casatorit de curand, dar si talentul sau actoricesc, informeaza contactmusic.com.


Galifianakis, prezentatorul acestui show TV de satira, l-a intrebat pe Brad Pitt: "Iti este greu sa iti mentii bronzul pielii?".


Nedumerit, Brad Pitt a dorit sa afle motivul din spatele acestei intrebari, iar Galifianakis a raspuns: "Pentru ca traiesti in umbra sotiei tale". Iar aceasta a fost doar una dintre glumele acide facute la adresa lui Brad Pitt.


Potrivit revistei Variety, aceasta a fost prima editie a emisiunii "Between Two Ferns", cu Zach Galifianakis, dupa editia din luna martie in care actorul de comedie l-a avut ca invitat pe presedintele Barack Obama. Pentru acea editie, "Between Two Ferns" a fost nominalizata la premiile Primetime Emmy din 2014, la categoria "cea mai buna emisiune de divertisment intr-o forma scurta".



Sursa: Mediafax


Galerie foto


Modifică setările cookies