marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ada Condeescu, in juriul competitiei "Balkan Spirit" de la Festivalul de Film de la Sarajevo 2012

Actrita Ada Condeescu face parte din juriul concursului "Balkan Spirit" organizat de televiziunea Arte la Festivalul International de Film de la Sarajevo (6 - 14 iulie), informeazasite-ul evenimentului

Ada Condeescu, in juriul competitiei Balkan Spirit de la Festivalul de Film de la Sarajevo 2012

Proiectul "Balkan Spirit", intitulat astfel dupadocumentarul omonim de Herman Vaske, este dedicat tuturor celor care vor raspunde, intr-o manieracreativa, in film la intrebarea "Ce inseamnaspiritul balcanic pentru tine?".


Filmuletele participantilor, cu raspunsul la aceastaintrebare, poate avea o duratade maximum un minut si poate fi incarcat pe site-ul arte.tv, pentru a fi evaluat de juriu. Respectivul juriu va alege apoi 20 de filme care vor putea fi votate de utilizatori.
Alaturi de Ada Condeescu, din juriu mai fac parte artistii plastici Marina Abramovi? si Želimir Bari?, filosoful pop-cult Slavoj Žižek si regizoarea Jasmila Žbani?.


Ada Condeescu a obtinut premiul pentru cea mai bunaactritala Festivalul de Film de la Sarajevo, anul trecut, pentru rolul Veli din "Loverboy". Actrita a mai jucat si in filmul dublu premiat la Festivalul de Film de la Berlin, in 2010, "Eu când vreau safluier, fluier", de Florin Serban.

Sursa: Mediafax
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies