marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ada Condeescu, una dintre cele mai elegante si de succes actrite din Romania. Cat de impresionata a fost de rolul din Loverboy

Una din marile surprize aduse de "Eu cand vreau sa fluier, fluier",  Ada Condeeescu este una dintre cele mai promitatoare tinere actrite din Romania la doar 22 de ani. Din 7 octombrie aduce pe marile ecrane filmul Loverboy pentru care a luat la Festivalul de la Sarajevo acum cateva luni premiul pentru cea mai buna actrita.

Ada Condeescu, una dintre cele mai elegante si de succes actrite din Romania. Cat de impresionata a fost de rolul din Loverboy


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Este cu siguntanta in topul celor mai elegante si mai de succes tinere actrite din Romania. "Ma face fericita sa joc, sa fac echitatii, fotografii, sa ma plimb, sa intalnesc oameni dragi" spune despre ea Ada Condeeescu inca studenta la U.N.A.T.C. Bucuresti. 
 

 

Pentru pentru rolul Veli (o tanara care se confrunta cu traficul de persoane) din lungmetrajul  Loverboy, de Catalin Mitulescu a primit o nominalizare la Cannes si a luat trofeul "Heart of Sarajevo" pentru cea mai buna actrita - premiu care i-a fost inmanat de  actorul Michael Fassbander.


"Impreuna cu Catalin (Mitulescu), am construit un personaj puternic ce doreste sa se elibereze din mediul in care traieste. Indragostindu-se de Luca (personaj jucat de George Pistereanu), Veli incearca sa se elibereze, dar acesta nu e drumul bun. Avand mare incredere in ea si in deciziile ei, isi ia responsabilitatea de a-l schimba pe Luca" a declarat actrita in Felicia.


Drama Loverboy spune povestea lui Luca un tanar care seduce femei pentru a le pasa unei retele de prostitutie. Luca se indragosteste de una din potentialele sale victime - Veli.


"Eu nu intelegeam cum o fata la varsta aceea, care iubeste atat de mult, poate sa faca sex cu un alt barbat pusa de iubitul ei, de cel pe care il considera iubirea vietii ei. Ele asa vad lucrurile, la o miza maxima, nu umbla cu jumatati de masura” a povestit Ada despre unul din cele mai impresionante aspecte ale rolului ei.


„E un moment dificil pentru filmele de autor. Publicul din strainatate cere filme de actiune, de tip american, iar pentru noi lucrurile se misca greu. E un pas important ca am ajuns la Cannes, cu atat mai mult pentru mine si George care suntem foarte tineri. In meseria de actor poti sa fii pe val, dar poti fi si foarte jos. Muncesc ca sa mentin acest echilibru pentru ca stiu ca succesul si esecul sunt foarte apropiate” a marturisit actrita.

 

Loverboy ajunge in Romania de pe 7 octombrie. Lansarea in Romania va avea loc in cel mai nou cinematograf din tara, GRAND CINEMA DIGIPLEX, din centrul comercial Baneasa Shopping City. Premiera va fi precedata de o sesiune de autografe a echipei Loverboy. Afla mai multe despre film pe site-ul oficial.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies