marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adam Sandler, într-o comedie de succes alături de soția și de fiicele sale

Nu e prima oară când actorul când își aduce familia pe ecrane, dar recenta producție este cea mai savurată.

Adam Sandler, într-o comedie de succes alături de soția și de fiicele sale

articole relationate

Cel mai recent film al lui Adam Sandler, „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah“, este acum cel mai bine cotat film din cariera actorului și comediantului pe Rotten Tomatoes. Filmul de pe Netflix a obținut un rating critic de 96%, ceea ce înseamnă că 96% dintre cei 49 de critici care au făcut recenzii oficiale au acordat filmului o reacție net pozitivă.
 
Este un film amuzant, în care protagonista este fiica cea mică a lui Adam, aflată la 13 ani în fața petrecerii emblematice din tradiția iudaică de confirmare a maturității. Căci Bat Mitzvah și Bar Mitzvah la băieți anunță devenirea lor în societate ca femei și bărbați. Desigur, nu lipsesc situațiile întortocheate și conflictele cu părinții. 
 
„You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah“, în care joacă soția comediantului, Jackie, și fiicele lor, Sadie, de 17 ani, și Sunny, de 14 ani, a primit, de asemenea, recenzii pozitive din partea a 66% dintre cei peste 250 de utilizatori Rotten Tomatoes care au evaluat filmul.


 
Înainte de lansarea noii comedii de familie, „Hustle“, colaborarea dintre Netflix și Sandler din 2022, deținea acest titlu cu un rating critic de 93% pe baza a 168 de recenzii. În completarea primelor cinci filme ale lui Sandler cotate pe agregatorul de recenzii se află „The Meyerowitz Stories (New and Selected)“ din 2017, care a primit un rating critic de 92% pe baza a 188 de recenzii; „Uncut Gems“ din 2019, care a primit un rating critic de 91% pe baza a 350 de recenzii; și „Punch-Drunk Love“ din 2002, care a primit un rating critic de 79% pe baza a 200 de recenzii.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies