marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pamela Anderson s-a transformat într-o casnică?

De când s-a retras din viața publică și și-a lansat documentarul autobiografic, cea mai cunoscută starletă Playboy pare să se bucure de traiul simplu din localitatea sa natală.

Pamela Anderson s-a transformat într-o casnică?
După ce a revenit în Ladysmith, Canada, vedem o altfel de Pamela Anderson. Una mai liniștită, mai discretă și mai împăcată cu trecutul său. 
 
În toamna trecută, a început renovările vechii sale case, iar în ianuarie își prezenta deja rezultatul: o casă albă din lemn, în stil colonial, cu foișor, seră de flori și ponton, cu interioare boeme, în cel mai curat stil rural, în alb și esențe naturale.
 
De la revenirea ei în casa natală din Canada, unde Pamela a dus o copilărie tulburată și o adolescență complicată, Pamela Anderson nu mai aduce decât fizic cu femeia pe care obișnuiam s-o vedem pe covorul roșu. Acum, acea vedetă sexy care a schimbat reperele frumuseții găsește plăcere și chiar relaxare în grădinărit, întins rufe, plimbări pe malul oceanului, adunat flori și scris. Mult scris.


 
Și e chiar o experiență s-o vezi adunând din grădină dovlecei, kale, rubarbă și mult iubiții ei trandafiri roz, bucurându-se de rufele ei albe întinse la aer curat ori acceptându-și, în sfârșit, pistruii.


 
Desigur, diva Playboy nu stă nonstop în Ladysmith, dar o face mult mai mult decât înainte, bucurându-se de viața simplă, dar și de prezența mamei sale, cu care a făcut pace dimpreună cu acceptarea trecutului dureros, despre care a vorbit amplu în documentarul autobiografic, „Pamela, A Love Story“, difuzat pe platforma Netflix.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies