Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adam Sandler, pe primul loc in topul vedetelor platite exagerat, pentru al doilea an consecutiv: ce alte mari staruri se afla in top

Adam Sandler a ocupat, pentru al doilea an consecutiv, primul loc in topul vedetelor platite exagerat la Hollywood, in raport cu veniturile aduse de filmele in care au jucat, potrivit unui clasament intocmit anual de editorii revistei Forbes, informeaza Reuters.

Adam Sandler, pe primul loc in topul vedetelor platite exagerat, pentru al doilea an consecutiv: ce alte mari staruri se afla in top

Revista Forbes alcatuieste acest top anual, analizand salariile starurilor de la Hollywood, incasarile aduse de cele mai recente trei filme in care au jucat actorii avuti in vedere, dar si bugetele acestor pelicule. Anul acesta, analiza datelor, ce vizeaza stabilirea unui top al actorilor care sunt capabili sa aduca cele mai mari profituri in comparatie cu investitiile facute, s-a incheiat pe 1 iunie.

 

Filmele de animatie, peliculele lansate intr-un numar limitat de cinematografe si lungmetrajele care au inclus roluri cameo nu au fost luate in considerare.

 

 

 

Desi cel mai recent film al actorului Adam Sandler care s-a inscris in perioada mentionata, "Oameni mari si fara minte 2/ Grown Ups 2", a avut un succes comercial destul de mare, generand incasari de 246 milioane de dolari in box office-ul mondial, performanta sa nu a fost suficienta pentru a contracara precedentele esecuri ale starului hollywoodian in varsta de 48 de ani, comediile "Jack si Jill/ Jack and Jill" si "Baiatu' tatii/ That's My Boy".

 

 

 

Topul vedetelor platite exagerat: cat aduc studiourilor inapoi pentru fiecare dolar primit

 

1. Adam Sandler - 3.20 $ pentru 1$

 

2. Johnny Depp - 4.10 $ pentru 1 $

 

3. Ben Stiller - 4.80 $ pentru 1$

 

4. Ryan Reynolds - 4.90 $ pentru 1$

 

5. Tom Hanks - 5.20 $ pentru 1$

 

6. Will Ferrell - 6.60 $ pentru 1$

 

7. Channing Tatum - 6.70 $ pentru 1$

 

8. Denzel Washington - 6.90 $ pentru 1$

 

9. Sandra Bullock - 9$ pentru 1$

 

10. Ben Affleck - 9.37$ pentru $1$


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cu ce se poartă pantofii stiletto?
Nu doar diamantele sunt prietene bune ale femeilor, ci și pantofii cu toc! Aceste accesorii absolut uimitoare fac minuni pentru postura ta și adaugă o notă de eleganță și sexappeal oricărei ținute. În plus, te fac să te simți mai încrezătoare în tine de fiecare dată când pășești încălțată cu ei, nu-i așa?
Citeste mai mult ►