marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul celor mai putin influente celebritati din lume: Johnny Depp si Woody Allen, vedetele de la Hollywood incluse in clasamentul realizat de GQ

Revista GQ a publicat topul celor mai putin influente personalitati din lume, in care sunt incluse vedete de la Hollywoos, din showbiz sau din lumea muzicii.

Topul celor mai putin influente celebritati din lume: Johnny Depp si Woody Allen, vedetele de la Hollywood incluse in clasamentul realizat de GQ

Cantaretii Bono si Robin Thicke au fost inclusi pe lista celor mai putin influente celebritati din lume pe anul2014, intocmita de jurnalistii de la editia americana a revistei GQ.Editorii de la aceasta publicatie americana au alcatuit o lista cu 30 de persoane care au cea mai mica influenta asupra publicului general, informeaza contactmusic.com.


"Acesti oameni au consumat cantitati vaste de oxigen, nu ne-au dat inapoi nimic folositor si, probabil, au contribuit la accelerarea mortii planetei noastre", afirma jurnalistii de la editia americana a revistei GQ in articolul care insoteste aceasta lista.


Rockerul Bono si trupa sa U2 au fost criticati pentru ca si-au lansat in septembrie cel mai recent material discografic, "Songs of Innocence", exclusiv pe iTunes, iar albumul lor a fost instalat automat in conturile celor aproape 500 de milioane de abonati ai acelui site de comert online.


Editorii de la GQ au ironizat trupa irlandeza, spunand ca U2 s-a folosit de acel truc "ca si cum albumul ar fi fost un dar nobil pentru pamanteni". "Aceasta a fost o campanie de marketing de 100 de milioane de dolari. Da, 100 de milioane de dolari au fost folositi pentru a transforma rockul batranesc, constient de puterea retelelor de socializare, al celor de la U2 intr-un instrument al marketingului direct", afirma aceeasi publicatie, conform Mediafax.ro

 

 

 


Cantaretul R&B Robin Thicke a avut un an 2014 dificil, dupa ce sotia sa, actrita Paula Patton, a depus actele de divort. Artistul a incercat, fara sa aiba succes, sa o faca sa se razgandeasca, dedicandu-i cel mai recent album al sau, intitulat "Paula".

 

"Ramasitele carierei acestui barbat care se comporta ca un adolescent si care nu este deloc amuzant reprezinta o pedeapsa colectiva pentru noi toti, pentru faptul ca am facut ca single-ul ¬«Blurred Lines» sa devina popular. Hai sa divortam cu totii de acest barbat", afirma editorii de la GQ.
Alte vedete care au fost incluse pe aceasta lista rusinoasa sunt actorii Shia LaBeouf, Johnny Depp, Zach Braff si regizorul Woody Allen.

 


Fostul jucator de baseball profesionist Derek Jeter, jucatorul de baschet Dwayne Wade si intreaga echipa nationala de fotbal a Braziliei se numara printre sportivii inclusi pe lista, alaturi de politicieni celebri, precum presedintele american Barack Obama si fostul lui adversar din cursa pentru alegerile prezidentiale, senatorul republican John McCain.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies