marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adam Sandler și Ben Stiller susțin cauza greviștilor de la Hollywood

Cei doi au apărut purând tricouri SAG-AFTRA Strong pentru a susține greva sindicală de la NBC Universal din New York.

Adam Sandler și Ben Stiller susțin cauza greviștilor de la Hollywood
Greva scenariştilor de la Hollywood, care paralizează în prezent producţia de filme şi seriale în Statele Unite, a atins miercuri pragul simbolic de 100 de zile, specialiştii din industrie acuzând studiourile pentru această bornă simbolică „ruşinoasă”.

După mai bine de trei luni de grevă, prăpastia dintre puternicul sindicat al scenariştilor (WGA) şi şefii studiourilor şi ai platformelor de streaming pare încă foarte adâncă. Nu s-a ajuns la niciun acord cu privire la o mai bună remunerare a scenariştilor din profiturile obţinute din streaming sau la reglementarea utilizării inteligenţei artificiale (AI) în industria filmului, scrie AFP, citată de News.ro.
 
De la începutul acestei mişcări sociale, cele două părţi abia dacă au comunicat. Iar la mijlocul lunii iulie, criza s-a agravat când actorii au intrat în grevă cu revendicări similare. Hollywoodul nu mai văzuse o astfel de dublă acţiune industrială din 1960.
 
Adam Sandler, nominalizat la premiile SAG, și Ben Stiller, scenaristul câștigător al premiului Emmy, au purtat cu mândrie tricourile "SAG-AFTRA Strong" și au ținut pancarte în timp ce se aflau pe linia de pichetare în fața NBCUniversal din Manhattan, miercuri, pentru a susține greva sindicatului actorilor.


 

Comedianții născuți în New York - în vârstă de 56 și 57 de ani - au făcut un cuplet memorabil în „Happy Gilmore“ (1996), „The Meyerowitz Stories“ (2017) și „Hubie Halloween“ (2020).
 
Ben - care produce emisiunile Apple TV+ „High Desert“ și „Severance“ - a purtat o șapcă de camuflaj "Hanalei Initiative" și un rucsac albastru în timp ce picheta la 30 Rockefeller Plaza.
 
Iar Adam părea să fie foarte bine dispus în timp ce purta ochelari de soare și o șapcă de baseball pe care era inscripționată fraza 'Not famous but known' (Nu faimos, dar cunoscut).


 
În timpul grevei, Stiller a făcut un selfie cu actorul Ezra Knight din East New York și a stat de vorbă cu Rebecca Damon - vicepreședintele executiv SAG-AFTRA, președintele local din New York și președintele comitetului național pentru inovare și noi tehnologii.

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies