marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Detalii neștiute din relația Sandrei Bullock cu fotograful Bryan Randall, care a murit zilele trecute

Deși se credea că iubitul a părăsit-o, acesta era, de fapt, foarte bolnav.

Detalii neștiute din relația Sandrei Bullock cu fotograful Bryan Randall, care a murit zilele trecute
Presa a greșit! Sandra Bullock n-a fost nicio clipă părăsită de Bryan Randall, bărbatul care o făcea fericită din 2015 încoace, alături de care și-a crescut cei doi copii adoptați.
 
Actrița, trecută și așa prin multe evenimente nefericite în viață, trăia o nouă dramă, departe de ochii iscoditori ai Hollywoodului și ai publicului. Și, în timp ce presa scria că este din nou singură și abătută, pe chipul ei se citea, de fapt, suferința îndurată de cea care își vedea iubitul stingându-se lângă ea, fără să poată face nimic pentru a-l salva. Și asta pentru că Bryan Randall suferea de scleroza laterală amiotrofică.

Cât despre acea verighetă subțire, aproape insesizabilă, remarcată în ultima vreme de paparazzi, se pare că aceea era dovada că cei doi făcuseră schimb de jurăminte – cu toată că Sandra Bullock și-a jurat că nu va mai ajunge la altar, după divorțul scandalos de Jesse James.


 
 
De altfel, Octavia Spencer, prietena de trei decenii a Sandrei Bullock, a și confirmat zilele acestea faptul că cei doi erau suflete pereche. „Inima mea e sfâșiată. Îmi pare atât de rău pentru Sandy și pentru Bryan“, a scris actrița în dreptul unei fotografii în care apar Randall și Bullock, în vârstă de 59 de ani. „Sandy și-a pierdut sufletul pereche, iar lumea a pierdut un bărbat talentat, chipeș și foarte blând“, a mai scris actrița din „The Help“, adăugând: „Rugăciunile și condoleanțele mele se îndreaptă spre familiile lor. Odihnește-te în pace, Bryan Randall“.
 
Familia lui Bryan Randall a anunțat tragedia printr-un comunicat. „Cu mare tristețe, vă anunțăm că Bryan Randall a murit liniștit în 5 august, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică. Bryan a ales de la început să-și țină această bătălie privată și cei care l-am iubit i-am onorat dorința. Suntem extrem de recunoscători doctorilor care au muncit neobosit pentru a naviga printre ițele bolii sale cu noi și asistentelor care ne-au devenit colege de cameră, sacrificând de multe ori propriile lor familii pentru a fi cu noi. În aceste momente cerem intimitate pentru a ține doliu și a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan“.




Sandra Bullock este devastată de pierderea lui și îi va lua mult timp să se recompună sufletește. Oricum, aceasta a anunțat că va renunța pe termen nedeterminat la cariera sa actoricească și la orice apariție publică.

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies