marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adevaratul motiv pentru care Megan Fox nu apare in “Transformers 3": Steven Spielberg a cerut sa fie data afara din proiect

Steven Spielberg a cerut in mod special ca Megan Fox sa fie concediata si sa nu mai apara in cel de al treilea film “Transformers”, dupa ce aceasta a facut comentarii nepotrivite la adresa regizorului francizei, Michael Bay.

Adevaratul motiv pentru care Megan Fox nu apare in Transformers 3 : Steven Spielberg a cerut sa fie data afara din proiect

Starul de la Hollywood, care este producator executiv al filmelor “Transformers” regizate de Michael Bay, a fost oripilat de comentariile actritei la adresa regizorului, pe care l-a asemanat cu Hitler intr-un interviu acordat presei. Imediat dupa aceste comentarii, Megan Fox a fost inlocuita cu supermodelul de la Victoria’s Secret, Rosie Huntington-Whitley.

In momentul in care s-a luat aceasta decizie., Fox a sustinut ca a parasit celebra franciza pentru ca isi dorea sa gaseasca si alte oportunitati pentru cariera sa. Acum, cu doua saptamani inainte de lansarea oficiala a filmului “Transformers: Dark of the Moon”, regizorul Michael Bay a recunoscut adevaratul motiv pentru care frumoasa actrita a parasit seria: “Cu totii stiti acea declaratie despre asemanarea cu Hitler. Spielberg mi-a spus sa o concediez pe loc”, conform dailymail.co.uk


Rolul din primele doua filme “Transformers” a transformat-o pe Megan Fox intr-una din cele mai sexy femei din lume si au facut-o cunoscuta peste noapte, in intreaga lume. Cu putin timp dupa ce a fost aleasa sa joace si in al treilea film, actrita a dat un interviu pentru revista Wonderland, unde l-a asemanat pe Michael Bay cu Hitler.
 

Nu a scapat nici ea de comentarii rautacioase din partea echipei de filmare, o parte din ei comentand ca jocul ei actoricesc seamana cu cel al unui star porno. Acestia au mai postat o scrisoare deschisa pe site-ul regizorului, spunand ca acesta nu se astepta la asa ceva din partea ei, el fiind cel care a crezut in ea si a garantat pentru aparitia ei in film.

De asemenea, scenaristul filmului a spus ca Megan Fox nu parea deloc interesata de a lucra atunci cand venea la filmari: “Parea o actrita care nu isi dorea acel rol, asa se comporta”.


Totusi, Michael Bay a spus ca nu este ranit de comentariile ei, ci doar dezamagit.

 

 

Sursa poza: Getty Images


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies