marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adevarul despre corpul lui Cameron Diaz: cum arata la 41 de ani una dintre cele mai populare actrite

Cameron Diaz va lansa saptamana viitoare in cinematografele din Romania comedia Sex Tape, in care joaca alaturi de Jason Segel ("How I Met Your Mother"). Actrita este din nou in centrul atentiei si a fost surprinsa de papparazzi la plaja, demonstrand ca are un corp lucrat si mentinut in forma.
 

Adevarul despre corpul lui Cameron Diaz: cum arata la 41 de ani una dintre cele mai populare actrite

Simpatica actrita originara din San Diego, California a fost surprinsa recent la piscina de obiectivele indiscrete ale paparazzilor. Imbracata intr-un bikini simplu, din doua piese, cu sutienul roz si slipul negru, Cameron a atras in mod sigur atentia celorlalti colegi de sezlong.

Cu picioarele lungi, interminabile, abdomenul plat si posteriorul tonifiat, Diaz s-a transformat intr-o atractie. Si nu e de mirare! Nu se intampla in fiecare zi sa te intalnesti la piscina cu una dintre cele mai cunoscute actrite din lume!
 

 

 

Cu toate ca multi au admirat-o, ca de obicei, la vederea imaginilor in care Cameron apare in costum de baie si e nephotoshopata, au aparut si carcotasi. Desi vedeta are un corp de invidiat, tonifiat si lipsit de celulita sau grasime, multi spun ca nu e deloc feminina si ca trupul ei e prea drept si prea plat.


Vezi imaginile pe perfecte.ro

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies