marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cameron Diaz, topless la 41 de ani: actrita arata perfect si isi lanseaza un nou film, The Other Woman

Cameron Diaz arata perfect la 41 de ani. Actrita a fost surprinsa topless la plaja, iar pentru varsta ei arata mai bine ca niciodata. Si pe plan profesional, Diaz are succes, urmand sa lanseze in mai un nou film, The Other Woman, o comedie plina de staruri ca Nikolaj Costau-Waldau, Leslie Mann sau Kate Upton.

Cameron Diaz, topless la 41 de ani: actrita arata perfect si isi lanseaza un nou film, The Other Woman

Cameron Diaz a impresionat la plaja cu corpul perfect. Actrita a fost surprinsa topless si ramane in continuare una dintre cele mai atragatoare femei, cu un corp bine lucrat.

 

In luna mai,f anii din Romania o pot vedea pe Cameron Diaz in comedia The Other Woman. Cameron Diaz, Kate Upton si Leslie Mann pun se razbuna pe Nikolaj Coster-Waldau, un sot infidel, cu 2 amante, in comedia The Other Woman.Nick Cassavettes, regizorul celebrului film The Notebook, adorat de milioane de femei, revine in atentie cu o comedie plina de vedete. Primul trailer o infatiseaza pe Cameron Diaz in rolul unei femei care se indragosteste de un barbat atragator, interpretat de Waldau, dar descopera nu doar ca este casatorit, dar si ca mai are inca o amanta.

 

 

 

Actrita a declarat ca a fost atrasa de scenariu pentru ca exista o conexiune puternica intre cele 3 femei, care sunt inselate de acelasi barbat. "Nu sunt interesata sa fac filme despre cum insala barbatii femeile. Nu pot sa rezolv aceasta problema: toata lumea inseala si toti am fost candva inselati. Insa legatura dintre personajele feminine mi-a starnit interesul. Consider ca nu poti trece prin viata fara cateva cicatrici sufletesti, dar e important sa inveti lectia si sa treci mai departe" a spus pentru EOnline.

 

 

Pentru ca imparte cateva scene romantice cu colegul de platou, Nikolak Coster-Waldau, presa tabloida a si nascocit zvonuri despre o aventura intre ei, insa sotia actorului danez spune ca a ras cand a citit barfele. "A fost o scena din film pe care presa tabloida a promovat-o ca o poza reala. Am fost avertizata ca ei doi au o relatie si Cameron Diaz nu este de incredere. Am ras cand am auzit asta, stiam ca nu e adevarat" a spus Nukaaka, sotia lui Waldau.

 

The Other Woman se lanseaza in Romania pe 9 mai 2014.

 

 

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies