marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adevarul despre corpul Ninei Dobrev. Actrita din "The Vampire Diaries", surprinsa in bikini de paparazzi

E tanara, talentata, frumoasa si are milioane de admiratori infocati, fan clubul serialului "The Vampire Diaries" fiind unul dintre cele mai active si fidele din lume.
 

Adevarul despre corpul Ninei Dobrev. Actrita din The Vampire Diaries , surprinsa in bikini de paparazzi

In varsta de 24 de ani, actrita care da viata personajelor Elena Gilbert si Katherine Pierce in "The Vampire Diaries" se lauda cu o silueta de invidiat pe care si-o mentine cu un program eficient de yoga.

Actrita originara din Bulgaria s-a declarat in nenumarate randuri o impatimita a acestui tip de exercitii, si a impartasit chiar fanilor imagini in care exersa diferite pozitii complicate.

Se pare insa ca  vedeta a luat putin in greutate de cand a incheiat filmarile, asa cum o dovedesc cele mai recente imagini surprise de paparazzi din vacanta vedetei, semn ca exercitiile nu mai au acelasi efect ca altadata. In definitiv, in vacanta oricine isi permite sa mai sara peste un antrenament si sa manance putin mai mult.

Citeste continuarea aici!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies